pajautaa

Latvijas lidostu kontrole = piparkūku mīkla

« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2011 | 02:50 pm
posted by: melnupe in pajautaa

Kāds man te stāstīja, ka piparkūku mīkla izskatās pēc plastiskās sprāgstvielas skenerī un tāpēc ar to uz lidmašīnas klāja nelaižot (runa iet par rokas bagāžu).

Vienvārdsakot, man vienalga pēc kā viņa izskatās skenerī, jautājums ir tāds = vai Rīgas lidostā, drošībnieku jautājumu gadījumā, paskaidrojot, kas tas ir (vajadzības gadījumā iedodot pagaršot), laiž ar to cauri vai tik un tā nelaiž?
Būtu forši vispārīgi arī dzirdēt kāda atsauksmi no tiem, kas kkāda veida mīklu ir veduši vai ko tādas konsistences rokas bagāžā.


P.S. Jā, es lidoju ar ryanair. Jā, es esmu tipiskais, vidējais rynair lidotājs un man nav parastā bagāža un nebūs. Tāpēc, ieteikumi par to, ka labāk likt nododamajā bagāžā nederēs. :)

Iepriekš paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

from: [info]hessin
date: Dec. 9., 2011 - 03:29 pm
#

Es ieteiktu riskēt un ja nelaiž cauri, tad varbūt kādam palicējam var atdod, lai neiet zudumā vai uzdāvināt pašiem caurlaidējiem.

Pirms nedēļas es lidoju no Rīgas un security checks nenormāli slinkoja. Pirmkārt, palaida vaļā kādu, kura somā bija kaut kas skenerī aizdomīgs (2 security darbinieki savā starpā tur mudrījās, kamēr "soma aizgāja" tālāk un atpakaļ nevienu nesauca). Otrkārt, kādam rokas bagāžā bija 3litri ar kaut kādu šķidrumu (nezinu, neredzēju), bet security checks tikai skaldīja morāli: "Jums šoreiz paveicās, bet nākamreiz lieciet nododamā bagāžā. Jums paveicās, es jūs izlaidīšu cauri. Jūs nevar pārvadīt tik daudz šķidruma, jūs varat tikai 1 litru, turklāt sadalītu par 100ml. Jums paveicās". [bet, iespējams, ka tas bija kaut kāds jauniņais, kurš tur ilgi varētu arī neturēties].

Tātad īsāk sakot - mēģini un nāk taču Ziemassvētki :)

Atbildēt | Diskusija


Ho=Taï

from: [info]hotai
date: Dec. 9., 2011 - 03:50 pm
#

jums, Ali Babas kungs, ir paveicies, es šodien jūsu kindžālu neatņemšu :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Dec. 9., 2011 - 03:59 pm
#

aha :)

Atbildēt | Iepriekšējais