pajautaa

Pasta likums pret mēstulēm

« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2011 | 02:51 pm
posted by: chirkainais in pajautaa

Cienītie cibiņi, apgaismojiet! Es pareizi saprotu, ka Pasta likuma jaunajā (cik nu jaunajā, 2009. gada 3. decembra) redakcijā vairs nav punkts par aizliegumu tiem netīrumiem bāzt manā pastakstē tās maksimas skrejlapas un 'pie mums foršs internets' bukletus? Bija tak vēl versija, kas ar likuma spēku viņiem aizliedza mest visus 'nomaini logus lētāk' dranķus kastītēs, kuras rotāja uzraksts 'Neadresētus sūtījumus neievietot'. Sanāk, ka tagad es tikai drīkstu sūtīt visiem tiem spameriem tādu pašu spamu pretī un viss? Kā ir?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

from: [info]fedrs
date: Dec. 3., 2011 - 03:44 pm
#

Jā, protams. Varu piedāvāt nodrukāt pārsimts tūkstošus skrejlapu, ko mest viņiem pastkakstē, kamēr viņi aiz izmisuma pārgriež vēnas. :)

Atbildēt


annāputra

from: [info]sivns_sniegaa
date: Dec. 3., 2011 - 09:06 pm
#

ja nemaldos, tad problēma bija tā ka arī ar visu to, ka nedrīks mest, ja ir uzraksts "neadresētus sūtījumus neievietot",tas nedarbojās, jo likums attiecas uz pastu, bet nejau visas mētules iet caur pastu. T.i. ja es sadrukāju kaut kādus mēslus, varu personīgi mest vai samaksāt kaimiņam, lai samet visiem, kam tiek klāt, jo nekāds pasta likums uz mani neattiecas.

Mana personīgā pieredze ar to uzlīmi bija tāda, ka viņa tika regulāri noplēsta.

Atbildēt | Diskusija


chirkainais

from: [info]chirkainais
date: Dec. 3., 2011 - 11:08 pm
#

Un iesniegums mentūrā pret attiecīgo netīrumu kantori nav opcija?

Atbildēt | Iepriekšējais