lasis

« previous entry | next entry »
Nov. 2., 2011 | 01:03 pm
posted by: oktobris in pajautaa

Ome cītīgi cenšas ieskaidrot, ka lasi bez sāls nedrīkst ēst, varot saķert nez kādas infekcijas. Man savukārt ar sāli negaršo, es graužu tādu jēlu, nesālītu, ar citronpipariem virsū. Kā tad ir? Drīkst?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {35}

De contemptu omnium vanitatum mundi

from: [info]hurt
date: Nov. 2., 2011 - 01:22 pm
#

"Ar suši, kurā ietītas jēlas zivis gan grūtniecības laikā ieteiktu neaizrauties, jo jēls lasis var saturēt listērijas - baktērijas, kas var izraisīt nejauku infekciju un novest pie nelaba grūtniecības iznākuma. Listērijas var būt arī nepasterizētā pienā, sierā ( Feta, Brī), jēlā gaļā (te jāatceras, ka mājās tomēr vajadzētu būt atsevišķiem dēlīšiem jēlu produktu un gatavu produktu pagatavošanai)."

vairāk neko īsti sliktu neatradu.

Atbildēt | Diskusija


###

from: [info]terrifyer
date: Nov. 2., 2011 - 02:20 pm
#

'nelabs grūtniecības iznākums'

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]huinja
date: Nov. 2., 2011 - 06:04 pm
#

Bērns?

Atbildēt | Iepriekšējais