pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 20., 2011 | 01:39 pm
posted by: lidot in pajautaa

Iesaki, lūdzu, labu, izsmeļošu grāmatu par ķermeņa valodu.

Būtu labi, ja grāmata kaut kur būtu arī nopērkama.
Diez ko neiebilstu, ja kādam būtu lieka un piekristu iedāvināt vai iemainīt pret kaut ko.

Paļdis!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Okt. 20., 2011 - 02:04 pm
#

Es šo kaut kad sen mēģināju lasīt, bet apnika. Tikai man radās jautājums - vai šīm ķermeņa valodas lietām tomēr apakšā nav kaut kāds reģionālā un kulturālā fona faktors? Nav tā, ka tur viss ir aprakstīts baigi amerkāniski un tikai daļēju sarīt ar vidēja postpadomju pilsoņa paradumiem? Toreiz kaut kā tā likās.

Varbūt kāds gudrāks var pakomentēt? :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


E=mc^2

from: [info]kartona_kaste
date: Okt. 20., 2011 - 06:51 pm
#

Man bija sen, sen skolā jataisa prezentācija kaut kādām publiskam runam. Tēma bija vienalga kāda. Meklēju un taisiju par ķermeņa valodu. Man skolotāja tanī laikā, 8.klasē, ar tādu skepsi paņēma priekša, ka uj. Bet nezinu kapēc mani aizsutija uz rajona runām, kur kritiku vairs neatceros.
Godigi sakot pēc tā esmu daudz domājusi, kas un kā ir. Teikšu tā, ka ir iezimes, kas vnk pašam ir jāatkož, piem., kādu enerģiju otrs tev nes. Cits var sakrust rokas uz krūtīm, jo viņam nez kaut kāda pumpa dekoltē daļā, cits dēļ skepses, un visam ir savs iemesls. Tur drīzāk nostrādā kā blakusbonuss cilvēka pazīšana, kuru mēs nu te analizējam.
Atminos, ka esmu lasījusi arī Pīzu, bet cik atminos tad viņš ir tāds paviegls eksperts, kas visu baigi sašķinķojis salātos. Man jau liekas, ka tur ir individuāli jāmeklē pieejas.
Vissmieklīgākie man liekas sieviešu žurnāli, kas propogandē kā nokoļīt veci pēc viņa ķermeņa žestiem, kas ir pilnīgi slimi. Vai noteikt kāda tipa vīrietis viņš ir pirms viņš atvēris muti no ķermeņa žestiem.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


zane

from: [info]lidot
date: Okt. 20., 2011 - 07:02 pm
#

:) Man gluži nav mērķis kādu koļīt vai pēc žestiem noteikt personības tipus vai ko tādu. Vairāk interesē paplašināt zināšanas par ķermeņa valodu, lai precīzāk atkostu kādas nejaušas mirkļa emocijas - satraukumu, apmulsumu, māņus u.tml.
ja Pīzs nav riktīgais, kas uz šādiem jautājumiem dod atbildes, varbūt vari ieteikt ko labāku?
der arī angļu valodā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


E=mc^2

from: [info]kartona_kaste
date: Okt. 20., 2011 - 07:11 pm
#

PIEDOD, es tikai smīkņāju par info, kur vēl esmu manījusi cilvēkus skaidrojam kaut ko par šo tēmu. :]

Labak teiksu atklati no pieredzes - cilveks ir pretrunigs radijums, kas slepj looti daudz lietu un emociju. Itseviski, ja kaut vai runajaram par darba vidi, kur viss slepjas aiz kompromisa un vnk izliksanas mila miera labad. Tapec iesaku labak petit gramatas par energijam un auram, ko otrs nes, kad jau vien tu so cilveku redzi/juti. Jo visi zesti var tikt skaidroti par dazadi, atkarigs ari no mentalitates un tautibas, vai pat audzinasanas. Citam ir ok, tur uzsists pa plecu pec labi padarita darba, cits tev nekad nemaz nepieskarsies un tad nu tu vari analizet. Galvena ir energija ar kadu sis cilveks nak pie tevis un ko vins grib tev dot. Ja juti, ka tur nav baigakas tiribas tad nu iesledz sev ari aizsargreakcijas rezimu. Bet ja tu juti, kas tur nak ta tiri un forsi, tad jau nav jegas knibinaties ap domu - kapec vins tagad parlika vienu kaju par otru, vai paberzeja zodu (vnk Vinam barda aug, nekada slepta nodoma).

Kaut ka ta.
Protams, visi meklejumi pec info var turpinaties muzigi un gudri busim tad, kad lidz kkadm punktam sev busim izpratusi lietas butibu. Kas vienam plats, tas otram saurs celins - Veiksmi! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


zane

from: [info]lidot
date: Okt. 20., 2011 - 03:50 pm
#

ooo, paldies!! gramataselektroniski....com man mūždien izkrīt no prāta, kad vajag! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]redrum
date: Okt. 20., 2011 - 02:54 pm
#

var mēģināt drusku paskatīties Lie to me, bet, protams, tur tevi interesējošā informācija ir 0.1%.

Atbildēt