saldumi
« previous entry | next entry »
Sep. 10., 2011 | 08:56 pm
posted by: starsailor in pajautaa
Jaunajā dzīvesvietā trūkst cepeškrāsns, bet ir pieejams karstā gaisa cirkulācijas katls. Kā jums šķiet, šādā ir iespējams pagatavot , piemēram, kaut ko plātsmaizei līdzīgu?
from: le_minga
date: Sep. 10., 2011 - 09:02 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Sep. 10., 2011 - 09:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Sep. 10., 2011 - 09:41 pm
#
par pusfirbrikātiem - nemācēšu atbildēt...
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: starsailor
date: Sep. 10., 2011 - 09:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Sep. 10., 2011 - 11:26 pm
#
katlu jā - nedaudz sakarsēju - aukstā negrūžu iekšā - līdzīgi, kā cepeškrāsnī...
Atbildēt | Iepriekšējais
from: blond
date: Sep. 10., 2011 - 10:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Sep. 10., 2011 - 11:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: oblica
date: Sep. 12., 2011 - 10:15 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Sep. 12., 2011 - 04:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Sep. 14., 2011 - 03:00 pm
#
Esmu cepusi parasto plātsmaizi (kefīrs, olas, milti, cukurs) ar rabarberiem, āboliem. Parasti lieku uz 180 grādiem kādas 30-40 minūtes.
No rauga mīklas magoņu ruletes (neatceros, uz cik ilgu laiku, bet tiem pašiem 180).
No kārtainās mīklas cepumus.
Zivis folijā cepu, sacepumus visādus, siermaizes.
Tur jau tai krāsnij arī pamācība bija līdzi + pašai virsū (dažiem modeļiem, man tādi 3 bijuši), cik ilgi jācep un kādos grādos.
Bieži cepu vistu spārniņus 200 grādi uz 30 - 40 minūtēm, visādas gaļas cepammaisos (šodien cepšu vedelu cāli cepammaisā, lieku uz 180-200 grādiem, stundu un tad vēl kādas 20-30 minūtes, atkarīgs no lieluma).
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: starsailor
date: Okt. 5., 2011 - 04:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: starsailor
date: Okt. 5., 2011 - 04:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais