oblica

Sep. 14., 2011 | 03:00 pm
No:: oblica

jāsāk ar miltiem un olām? :D
Esmu cepusi parasto plātsmaizi (kefīrs, olas, milti, cukurs) ar rabarberiem, āboliem. Parasti lieku uz 180 grādiem kādas 30-40 minūtes.
No rauga mīklas magoņu ruletes (neatceros, uz cik ilgu laiku, bet tiem pašiem 180).
No kārtainās mīklas cepumus.
Zivis folijā cepu, sacepumus visādus, siermaizes.
Tur jau tai krāsnij arī pamācība bija līdzi + pašai virsū (dažiem modeļiem, man tādi 3 bijuši), cik ilgi jācep un kādos grādos.
Bieži cepu vistu spārniņus 200 grādi uz 30 - 40 minūtēm, visādas gaļas cepammaisos (šodien cepšu vedelu cāli cepammaisā, lieku uz 180-200 grādiem, stundu un tad vēl kādas 20-30 minūtes, atkarīgs no lieluma).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: