pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 14., 2011 | 05:26 pm
mood: silly silly
posted by: liesa_miesa in pajautaa

Sveiki visiem!

Aktualizējies jautājums par jauna matrača iegādi, bet piedāvājums ir tik plašs, ka atliek tikai samulst. Kuras būtu tās lietas, kurām vajadzētu pievērst vērību un ar ko vispār matrači atšķiras? Kādi ir tie ūberizreklamētie Dormeo?
Īsāk sakot - vajag neatkarīgu un kvalitatīvu konsultāciju...
Paldies jau iepriekš!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]jaranga
date: Aug. 14., 2011 - 05:46 pm
#

Pašai nav, bet bieži gulēts uz dormeo, varu teikt tikai to labāko, jo pirmkārt manām muguras problēmām viņš kā reklāmā saka- nav pa mīkstu,nav par cietu,no rīta pieceļos izgulējusies un nekas nesāp + man ne savā gultā vispār ir grūti aizmigt, bet uz dormeo vienmēr guļu kā nosista. Draudzenei,kurai vins ir jau kadus gadus 3 vai pat vairāk, izskatās kā jauns,neviena bedrīte utt. Visas manas omes arī sajūsmā. Pati arī labprāt pirktu,ja vajadzētu. Esmu par to, tikai manuprāt visu to labumu atbaida reklāma tv,jo kā rasts,ka tur reklamē lielākoties kaut kādas kakiņas.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]hessin
date: Aug. 14., 2011 - 05:51 pm
#

piekrītu, arī par tām tizlajām reklāmām.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]susure
date: Aug. 14., 2011 - 07:58 pm
#

Bija dormeo. Super. Tikai jāņem vērā, ka jābūt uz dēļiem, jo viņam ir tieksme pelēt. Un ka divguļamajai gultai būs jāņem 2 šauri matrači ar speciālo pārvalku, lai darbotos garantija(ja nu tādu vajag)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]jaranga
date: Aug. 14., 2011 - 10:28 pm
#

kapec 2i? Mana gadijuma pasutija vienu milzigo,lielajai gultai un garantija joprojām ir. Tāpēc nesaprotu..

Atbildēt | Iepriekšējais


unima

from: [info]unima
date: Aug. 14., 2011 - 06:40 pm
#

Pašiem ir dormeo. Nopirkām jo tikai šie piedāvāja mums derīgo izmēru, kaukādu 160x190 štoļi ... Matracis super! Kalpo jau daudzus gadus (baidos samuldēt, bet iespējams visus 10+/-). tagad pārvācamies un tākā jaunajā dzīvoklī būs arī jauna gulta, tad domājam pirkt jaunu matraci. 100% tas būs dormeo. varētu atstāt arī šo pašu, bet nu tākā jauna gulta, jauns dzīvoklis, tad gribās lai ir jauns matracis arī :) veco, bet ļoti vēl derīgo aizvedīsim uz lauku vasarnīcu, tas vēl kalpos ilgi :) Tāpēc es nemirkli nešauboties iesaku Dormeo - pārbaudīta vērtība :)

Atbildēt


h2o roze

from: [info]udensroze
date: Aug. 14., 2011 - 08:23 pm
#

dormeo ir ideaals. ilgu laiku staveja uz gridas-nekas nav sapeleejis. mums ir cietaakais no visiem 2x2 izmeraa- no muguras saapeem e minjas!

Atbildēt


from: [info]varmaaka
date: Aug. 14., 2011 - 11:16 pm
#

Vērību pievērst vajag tumsā ar zilo lampu. Visādam gadījumam.

Atbildēt


asns

from: [info]ho_tai
date: Aug. 15., 2011 - 10:32 am
#

Ir dormeo. Nesūdzos. Viens liels 180x200 gultai.

Atbildēt


Halina

from: [info]halina
date: Aug. 15., 2011 - 11:46 am
#

O, es tad pirmā, Es nopirku Ossov matraci. Biju pagulējusi arī Dormeo, man nepatika - pēc manis paliek bedre un kamēr tās putas pārkartojas man jau neērti. Princese uz zirņa laikam esmu ;) Nav pāliecības, ka tas matracis ir elpot spējīgs.

Ossov tagad ir turpat pie mēbeļu nama redzamā vietā, toreiz bija tālu jāmeklē.
Nopirku atsperu matraci - Pocket - katra atspere atsevišķi. Tad tās atsperes peilāgojas manam svaram-ķermenim. Pati esmu ļoti laimīga, draugs pārnākot pie manis gulēt arī vairs nesūdzās par muguras sāpēm.
Es pirku divpusējo - vasaras puse ar cietāku virsmu un ziemas puse ar mīkstāku virsmu un vilnu. Bet bija arī citi varianti. Pērkot varēju apskatīties, pagulēt utml.

Protams jārēķinās, ka lai nesabojātu matraci, nedrīkst pa viņu lēkāt, nav vēlams sēdēt (lai neizļurkājas viena konkrēta vieta). Garantija laikam 5g, pagaidām vēl nav man beigusies.

Cena bija ļoti pieņemama.

Atbildēt


from: [info]mareks123
date: Maijs. 29., 2018 - 02:33 pm
#

Man jau tie Dormeo nepatīk, tādi aizdomīgi. :D Bet atsauksmes dzirdētas gan labas, gan sliktas, tā kā ej nu saproti. Kad pats meklēju matraci (pirms kāda gada apmēram) uzgāju Lonas ( https://www.lonas.lv/matraci/ ) un noriskēju - paņēmu, pasūtīju un viss baigi forši. Kalpo lieliski. Protams, tikai gads riņķī, bet šaja laikā sūdzību galīgi nav. Iesaku izčekot. Tagad jau ir visādi tie materiāli no kuriem matračus taisa - latekss, memory foam putas, atsperes utt. Katram savs. Jāskatās, kas tev pašam svarīgāis! Es personīgi izvēlos cietākus matračus, liekas ērtāki.

Atbildēt