pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 14., 2011 | 05:26 pm
mood: silly silly
posted by: liesa_miesa in pajautaa

Sveiki visiem!

Aktualizējies jautājums par jauna matrača iegādi, bet piedāvājums ir tik plašs, ka atliek tikai samulst. Kuras būtu tās lietas, kurām vajadzētu pievērst vērību un ar ko vispār matrači atšķiras? Kādi ir tie ūberizreklamētie Dormeo?
Īsāk sakot - vajag neatkarīgu un kvalitatīvu konsultāciju...
Paldies jau iepriekš!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Halina

from: [info]halina
date: Aug. 15., 2011 - 11:46 am
#

O, es tad pirmā, Es nopirku Ossov matraci. Biju pagulējusi arī Dormeo, man nepatika - pēc manis paliek bedre un kamēr tās putas pārkartojas man jau neērti. Princese uz zirņa laikam esmu ;) Nav pāliecības, ka tas matracis ir elpot spējīgs.

Ossov tagad ir turpat pie mēbeļu nama redzamā vietā, toreiz bija tālu jāmeklē.
Nopirku atsperu matraci - Pocket - katra atspere atsevišķi. Tad tās atsperes peilāgojas manam svaram-ķermenim. Pati esmu ļoti laimīga, draugs pārnākot pie manis gulēt arī vairs nesūdzās par muguras sāpēm.
Es pirku divpusējo - vasaras puse ar cietāku virsmu un ziemas puse ar mīkstāku virsmu un vilnu. Bet bija arī citi varianti. Pērkot varēju apskatīties, pagulēt utml.

Protams jārēķinās, ka lai nesabojātu matraci, nedrīkst pa viņu lēkāt, nav vēlams sēdēt (lai neizļurkājas viena konkrēta vieta). Garantija laikam 5g, pagaidām vēl nav man beigusies.

Cena bija ļoti pieņemama.

Atbildēt