pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 1., 2011 | 07:57 pm
posted by: reportiere in pajautaa

Neturiet sveci zem pūra un padalieties, lūdzu, ar idejām, ko darīt ar sakaltušas maizes kukulīti. Putnus barot negribu, labāk kādas interesantas apstrādes idejas pielietošanai uzkodās.

(Maize tāda kā pelēkā - ne īsti balta, bet rupja arī ne.)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

MaKo

from: [info]mako
date: Aug. 1., 2011 - 08:08 pm
#

Samal gaļasmašīnā - būs rīvmaize.

Atbildēt


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Aug. 1., 2011 - 08:26 pm
#

Ķiploku grauzdiņi sanāk.

Atbildēt


kreiza

from: [info]kreiza
date: Aug. 1., 2011 - 08:34 pm
#

Saldo var taisīt- gabaliņos, gabaliņus pamērcēt pienā... Un tad kārtām- maizes gabaliņi, pārliekam ar āboliem (iespējams, ka var eksperimentēt ar kādām ogām, rabarberiem), pārber cukuru, pārliek sviesta gabaliņus, un tā, cik liels trauks, kurā cepam. Tad cepeškrānī iekšā un kamēr āboli mīksti, cep. Var visu arī vienkārši jaukt kopā :)

Atbildēt


Mazs Zvērs

from: [info]violets_t
date: Aug. 1., 2011 - 08:44 pm
#

mmm..bērnībā speciāli gaidījām, lai maize apkalst. Tad krāsnī iekšā, lai apgrauzdējas/sasilst, tad lauž gabaliem un smērē virsū sviestu, liek sieru un ņammā nost.
Nu, vai vienkārši krāmē virsū visu, ko sirds kāro, apkaisa ar sieru un liek iekšā krāsnī.

Atbildēt | Diskusija


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Aug. 1., 2011 - 08:59 pm
#

ai, jā, kaut ko tādu baigi sakārojās

Atbildēt | Iepriekšējais


Halina

from: [info]halina
date: Aug. 2., 2011 - 03:33 pm
#

Es cepu omletēs.
Salaužu/sagriežu maizi gabaliņos.
Un tad variē atkarībā no garīgā.

Vai nu samērcēju to maizi omletes masā un tad cepu.
Vai nu nesamērcēju un uz pannas uzberu maizi un pa virsu omletes masu.

Man jau vislabāk patīk mazos cepamajos trauciņos (1-2 porcijas, kur ieiet) saliek to maizi pamērcētu, tomātiņus, omletes masu pa virsu un cepu cepeškrāsnī. Pēc tam sieru uzber un apcep.
Mmm.. garšīgi.

Atbildēt


fledermause jeb D-a

from: [info]fledermause
date: Aug. 3., 2011 - 02:09 pm
#

pīles pabarot kanalmalā

Atbildēt