« previous entry | next entry »
Aug. 1., 2011 | 07:57 pm
posted by: reportiere in pajautaa
Neturiet sveci zem pūra un padalieties, lūdzu, ar idejām, ko darīt ar sakaltušas maizes kukulīti. Putnus barot negribu, labāk kādas interesantas apstrādes idejas pielietošanai uzkodās.
(Maize tāda kā pelēkā - ne īsti balta, bet rupja arī ne.)
(Maize tāda kā pelēkā - ne īsti balta, bet rupja arī ne.)
from: mako
date: Aug. 1., 2011 - 08:08 pm
#
Atbildēt
from: petrovichs
date: Aug. 1., 2011 - 08:26 pm
#
Atbildēt
from: kreiza
date: Aug. 1., 2011 - 08:34 pm
#
Atbildēt
from: violets_t
date: Aug. 1., 2011 - 08:44 pm
#
Nu, vai vienkārši krāmē virsū visu, ko sirds kāro, apkaisa ar sieru un liek iekšā krāsnī.
Atbildēt | Diskusija
from: reportiere
date: Aug. 1., 2011 - 08:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: halina
date: Aug. 2., 2011 - 03:33 pm
#
Salaužu/sagriežu maizi gabaliņos.
Un tad variē atkarībā no garīgā.
Vai nu samērcēju to maizi omletes masā un tad cepu.
Vai nu nesamērcēju un uz pannas uzberu maizi un pa virsu omletes masu.
Man jau vislabāk patīk mazos cepamajos trauciņos (1-2 porcijas, kur ieiet) saliek to maizi pamērcētu, tomātiņus, omletes masu pa virsu un cepu cepeškrāsnī. Pēc tam sieru uzber un apcep.
Mmm.. garšīgi.
Atbildēt
from: fledermause
date: Aug. 3., 2011 - 02:09 pm
#
Atbildēt