pajautaa

Vai mēs kļūsim par amfībijām, ēdot tomātus?

« previous entry | next entry »
Jul. 5., 2011 | 09:46 am
posted by: porcupine in pajautaa

Gadījās izlasīt interviju ar Gunti Belēviču (Latvijas Aptiekāru asociācijas prezidents, ārsts, farmaceits, bioloģijas doktors, viņš arī Latvijas mākslas kolekcionārs, un pat kustējies «Par Labu Latviju!») Neēdiet Sniegbaltītes pamātes ābolus!
«Tomāts, kuru jūs pērkat lielveikalā, nebojājas. Un kāpēc? Tāpēc, ka šis tomāts ir himēra starp zivi un tomātu: šajā tomātā ir viens butes gēns.»
Tas tiešām tā ir? Mums tagad visiem izaugs žaunas un peldspuras? Ja nopietni - kāds kaut ko vairāk zina par tēmu - ģenētiski modificētā pārtika un tās ietekme uz veselību?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {56}

kašķīša dzirnaviņas

from: [info]romija
date: Jul. 5., 2011 - 08:01 pm
#

Kā to tik skaidri var zināt, ka ģenētiski modificēta pārtika ir pilnīgi nekaitīga? Nu, piemēram, http://www.ntz.lv/portals/bizness/raksts.html?xml_id=7812 šo laikam rakstījis pilnīgs analfabēts, ja?
Bet karma ir darbība. Tur nav ko ticēt vai neticēt. Ja tu izej ziemā sniegā basām kājām, tad tev tās sals. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


helvetica

from: [info]helvetica
date: Jul. 5., 2011 - 08:14 pm
#

skadiri var zināt tāpēc, ka dzeram kopā ar bioloģijas PhD, kuru kompetenci man ir mazāk iemeslu apšaubīt, nekā random materiālus internetā.

Atbildēt | Iepriekšējais