pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 21., 2011 | 12:36 pm
posted by: vinny in pajautaa

Mums ir vajadzīgs sunītis, tādēļ izlēmām, ka gribam ņemt no patversmes. Tad nu jautājums - tur tā vienkārši var braukt un ņemt un izvēlēties, vai jāmaksā arī par to ir un kaut kādi papīri jākārto?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

tati

from: [info]tati
date: Jun. 21., 2011 - 12:44 pm
#

cik zinu, patversmēs jāmaksā 25 lati par apkopi un dzīvnieka uzturēšanu. Vari iečekot mājaslapas, piem. http://www.petnet.lv/shelters/
Paskaties arī sludinājumos iekš ss.lv un tml. - tur uzreiz bildes var redzēt, kurus atdod par velti. Tagad jau daudzi brauc dzīvot uz ārzemēm, bet dzīvniekus atstāj te.

Atbildēt


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Jun. 21., 2011 - 12:48 pm
#

Te arī pa reizei parādās info par suņukiem, kas meklē mājas http://www.sapforums.lv/index.php?s=168
Ja ņem ne no patversmes, bet individuāla dzīvnieku glābēja (it sevišķi tos sunīšus, kas ir ārstēti un ilgāku laiku turēti pagaidmājās), labais tonis jebkurā gadījumā ir samaksāt kaut daļu izdevumu, kas ir bijuši suņa atkopšanai un uzturēšanai.

Atbildēt


zan

from: [info]zan
date: Jun. 21., 2011 - 12:53 pm
#

paprasi [info]neraatei, viņa strādā patversmē.

Atbildēt


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Jun. 21., 2011 - 01:17 pm
#

Ir jāmaksā kaut kādas naudiņas, kādas tas atšķiras no vecuma un ari patversmes, laikam. Uzskati to par garantu, ka saņem veselīgu dzīvnieciņu, vai tiec informēts par aktuālajam kaitēm, ja atrod kopīgu valodu ar ne tik veselu dzīvnieciņu.

kā ari šī maksa ne tikai sedz daļu dzīvnieka uzturēšanas izdevumu, bet ari patversmei garantē, ka pret lopiņu jaunais saimnieks izturēsies atbildīgi, nevis nāks pakaļ haļavniem kucēniem, kurus pēc tam centrāltirgū pa piečuku tirgot.

Atbildēt | Diskusija


Austra

from: [info]austrinjsh
date: Jun. 21., 2011 - 03:46 pm
#

haļavnie kucēni :D

Atbildēt | Iepriekšējais