pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 19., 2011 | 01:47 pm
posted by: martcore in pajautaa

es te salasījos par galda griliem un sapratu, ka tā ir lieliska lieta!
kurpirkt.lv piedāvā, šķiet, tikai divus galda grila variantus cenu diapazonā ls20 - ls30
tas ir nedaudz par maz labai izvēlei
varbūt padalieties, kam tāds ir - kur pirkāt, cik maksāja, kā kalpo vai iznāk garšīgi?! tīrīt grūti?
paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

from: [info]spuldziite
date: Jun. 19., 2011 - 03:05 pm
#

pašiem nav, draugiem ir. rezumē- pie viņiem vairs grillēt neejam, jo nu nav garšīgi. uz pannas sanāk labāk, uz īsta grilla vēl labāk. vienīgais plus šajā padarīšanā ir tas, ka var grillēt uz balkona, t.i., nav dūmu un uguns. bet bez tiem abiem.. eh, kā jau teicu, tikpat labi var pannā cept.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]spuldziite
date: Jun. 19., 2011 - 03:06 pm
#

ak, jā, un ar kopšanu.. skaties, lai ir speciālas noteces, trauciņi taukiem, savādāk viss galds netīrs un jāimprovizē. ir dzirdēts, ka ir grilli, kuriem tās pannas var viegli noņemt un likt trauku mašīnā, tas varēt būt tīri parocīgi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Jun. 19., 2011 - 03:43 pm
#

dīvaini, esmu dzirdējis labas atsauksmes....

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]spuldziite
date: Jun. 19., 2011 - 03:56 pm
#

nez, maybe esmu baigi izlepusi, bet, manuprāt, ja jau grillē, tad pa īstam, tā lai ir uguns un dūmu smarža un garša. tie ekeltriskie grilliņi tāda parodija par tēmu vine ir. protams, kopā gatavošanas efekts galda grilliem ir lielāks, bet tad jau labāk rakletes pannu vai fondue katlu nopirkt :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Jun. 19., 2011 - 04:06 pm
#

thh, ar to fondue katlu pats pēc tam ar sieru esi nomūrējies līdz ausīm
par griliem ir mazliet taisnība, kaut arī uzliekot restes parastām izdegušām kokoglēm rezultāts būs megapriekšā visiem griliem:)

a man pat nevis elektrogrilu vajag (kas jauksies pa kājām, utt), bet gan planšu - un man izdevās tādu atrast vienā krievijas e-veikalā
USD 90, 40x28 cm, tas, ko vajag - vnk noliec balkonā, vietu aizņem maz, augšējā vāka nav (!) un cep visu, kas kaut teorētiski cepas
attīras viņš, tipa, kaut kā pats
ja, protams, nepiegāzīsi ar jau minēto sieru :)

pēc 2 nedēļām draugs brauks no maskavas, būs viņam kaujas uzdevums, thh
te viš i
http://www.systemorksndifferently.ru/window/take/8455
te ir kaut kāds drusku lētāks, nu bet nezinu
http://appliances.wikimart.ru/small/electric_grill/model/3701689/

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]spuldziite
date: Jun. 19., 2011 - 04:13 pm
#

izskatās neslikti. panna kā panna! :D


mēs uz balkona laižam ar vienreizējeim grilliem:
http://www.flamax.de/uploads/pics/18604.png
tiesa, esam pašā augšē'jā stāvā, īsti nevienam netraucē. blīvāk apdzīvotā teritorijā būtu bik. problemātiskāk. domājam par ko šādu:
http://img1.brigitte.de/asset/Image/wohnen/balkon-garten/grill-accessoires/balkongrill-bruce.jpg

bet no visiem šitime elektriskajiem man vislabāk patīk šis:
http://www.rezepte-nachkochen.de/fotoli1/raclette1.jpg

šo var ziemā uz galda likt un katrs cep vai silda, ko grib, augšā kā panna, apakšā tādos mazos trauciņos saliek dajebko un pārkaisa ar sieru un silda no augšas. vasarā, pieņemu, var likt uz balkona un mēģināt steikus cept.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]spuldziite
date: Jun. 19., 2011 - 04:16 pm
#

par to paštīrīšanos, skaties uzmanīgi, ir tādas cepeškrāsnis, kas ar tā dara, sakarsējas līdz nenormālām temperatūrām un tādējādi sadzedzina visu, kas skaitās netīrumi.
it kā forši, bet par elektŗibas rēķinu priecīgs nebūsi. :D tiesa, tādam planšugirllam nevajadzētu ešt daudz un paštīrīšanas, nez, tās virsmas jau vinegli kopjamas, kas grūti, ir tās atdalīt no pārējām pariktēm un iedabūt izlietnē.

Atbildēt | Iepriekšējais


murks

čau, martcore! :)

from: [info]murks
date: Jun. 19., 2011 - 04:51 pm
#

Eu, ko darīsi ar grilētu galdu? :D

Un vispār, vai Tu neesi eklērs?</a>

Atbildēt


tati

from: [info]tati
date: Jun. 20., 2011 - 09:24 am
#

esmu par tādiem griliem.
Pati tagad aktīvi meklēju normālu elektrisko grilu, lai var uz balkona šmorēt šašlikus. Iepriekš dzīvoklī uz elektriskā grillējām gaļiņu, noteikti nav tas pats kas uz pannas. Domājams, ka tie grili, kas ir plakanie gril,) ir diezgan pašvaki un ar tiem sanāk kā uz pannas gatavot, abet tie, kas ar restītēm (kādu es pagaidām esmu provējusi) vai arī ar notecēm, noteikti negaršo kā uz pannnas gatavotie.
Nu, protams ir kūl, ja ir arī vaks grilam (tāds, kurš piespiež), tad var kebabus ražot ;]

Atbildēt