tati

Jun. 20., 2011 | 09:24 am
No:: tati

esmu par tādiem griliem.
Pati tagad aktīvi meklēju normālu elektrisko grilu, lai var uz balkona šmorēt šašlikus. Iepriekš dzīvoklī uz elektriskā grillējām gaļiņu, noteikti nav tas pats kas uz pannas. Domājams, ka tie grili, kas ir plakanie gril,) ir diezgan pašvaki un ar tiem sanāk kā uz pannas gatavot, abet tie, kas ar restītēm (kādu es pagaidām esmu provējusi) vai arī ar notecēm, noteikti negaršo kā uz pannnas gatavotie.
Nu, protams ir kūl, ja ir arī vaks grilam (tāds, kurš piespiež), tad var kebabus ražot ;]

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: