pajautaa

Lidošana

« previous entry | next entry »
Jun. 8., 2011 | 04:42 pm
posted by: implozija in pajautaa

Sveiki!

1) Saskāros ar problēmu lapā emirates.com: atķeksējot "multiple destinations" iespēju un ievadot lidojumus, nonāku pie lapas, kur būtu jābūt cenu kopsavilkumam. Bet tā tur nav. :) Resp., parādās viss, izņemot izvēlētos lidojumus un to cenu. Man, protams, ir iespēja pāriet pie nākamā soļa, kur jau jāvada iekšā kartes dati, bet, nezinot cenu, to darītu tikai trakais. Lapas apakšā saka, ka esot error on page, uzklikšķinot paziņojums ir šitāds:

Agente de usuario: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.2; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C)
Fecha: Wed, 8 Jun 2011 13:42:02 UTC
Mensaje: Se requiere un objeto
Línea: 609
Carácter: 9
Código: 0
URI: http://fly.emirates.com/js/SkywardsRL.js

(pardon, ka spāniski, bet datorcilvēki gan jau tāpat sapratīs.) Tur kaut ko var darīt? Vienk sūtīt viņiem e-pastu, ka, sorry, arābkungi, jūsu lapa riktīgi gļuko? Vai arī vaina varētu būt manā kompī?

2) Savukārt, ja izvēlas nevis "multiple destinations" un braucienu Stambula-Dubaija-Kualalumpura ieraksta kā divus dažādus lidojumus vienu pēc otra, tad cena parādās lielāka, nekā man saka skyscanner.net. (Visu laiku refrešoju, un skyscanners saka, ka viņa rādītā cena esot spēkā.) Tā varētu būt, ka par diviem atsevišķiem lidojumiem kāš vairāk naudas, nekā pērkot tos divus ceļojumus kā savienojumreisus?

ATJ.: jīhā, atrisinājās!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Jun. 8., 2011 - 05:14 pm
#

pamēģini citā browserī.

Atbildēt | Diskusija


Karstā latviete

from: [info]implozija
date: Jun. 8., 2011 - 05:46 pm
#

paldies. pēc kompja restarta viss aizgāja :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Jun. 8., 2011 - 05:47 pm
#

varam apsveikt? :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Karstā latviete

from: [info]implozija
date: Jun. 8., 2011 - 05:50 pm
#

nea, finālā mani atšuva Visa Electron kartes dēļ, lai gan paši to bija norādījuši kā vienu no maksāšanas opcijām. bet rīt gan, ceru, ka varēs :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]crash_and_burn
date: Jun. 8., 2011 - 05:17 pm
#

Ievadi, ka gribi lidot no Stambulas uz Kualalumpuru, kā Return/One-way lidojumu - viņš pats atradīs, ka tur vajag pārsēsties pa vidu.

Multiple destinations ir tad, ja tu gribi lidot no punkta A uz punktu B, tad tur drusku padzīvoties un pēc tam lidot uz punktu C. Pēc apraksta saprotu, ka nevajag šitādu. (Bet jebkurā gadījumā, pamēģināju arī tā, kad izvēlējos abus lidojumus, tad man parādīja lapu, kur ir gan cena, gan laiki).

Atbildēt | Diskusija


Karstā latviete

from: [info]implozija
date: Jun. 8., 2011 - 05:49 pm
#

paldies! izrādījās, ka vaina bija manā, nevis arābkungu pusē - kompītis nez kāpēc bija nolēmis pēkšņi visas lapas ar erroriem rādīt, atlika restartēt, un nomierinājās :)

Atbildēt | Iepriekšējais