pajautaa

kūkas

« previous entry | next entry »
Maijs. 17., 2011 | 02:37 pm
posted by: marija in pajautaa

man jācep torte. mammai. tātad biskvīta mīklai jābūt pēc labākajām tradīcijām, tāpat kā krēmam un garnējumam un pildījumiem. to visu es meklēšu ar uguni, bet jūs varbūt varat padalīties ar recepti. lūdzu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

from: [info]jaranga
date: Maijs. 17., 2011 - 03:01 pm
#

+ par biskvītu
uz katru olu- i edamkarote miltu bez kaudzes, 1edk cukura. baltums ka vienmer japuto atsevišķi,pectam jaiecilā (gan jau zini) no kadam 6 olam iznak videji biezs biskvits,standarta paniņas lielumā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]shvep
date: Maijs. 17., 2011 - 03:05 pm
#

Kad ir slinkums kult atsevišķi, kuļam karsta ūdens peldē. Sanāk ātrāk un ceļas tāpat. Tur tikai jāpiešaujas uz aci noteikt, kad ir gana sakults.

Atbildēt | Iepriekšējais


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Maijs. 17., 2011 - 03:07 pm
#

Baltumu var arī neputot atsevišķi; galvenais ir tiešām ilgi putot olas kopā ar cukuru (kamēr masa balta un apjomā palielinājusies reizies trīs) un pēc tam iekult miltus.
Ja puto baltumus un dzeltenumus atsevišķi, tad putošanas laiks ir īsāks, bet man kaut kā nepatika rezultāts, kad taisīju šādā variantā.

Atbildēt | Iepriekšējais