pajautaa

« previous entry | next entry »
Apr. 26., 2011 | 05:28 pm
posted by: never_mind in pajautaa

Gribu dzirdēt viedokļus pēc personīgās pieredzes ar fotoepilāciju?

Palīdz?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]zannnch
date: Apr. 26., 2011 - 06:57 pm
#

palīdz, ja matiņi ir tumši, gaišākos dažus paņem, bet dažus nepaņem.. ļoti cennīga procedūra, bet vispār jā, man nācās pārtraukt naudas dēļ, citi izdevumi uzradās, un dēļ tā , ka es nevarēju sauļoties/uzturēties saulē bez aizsargkrēma..labāk to visu uzsākt ziemā, kad tādas saules nav, jo var rasties pleķi, par kuriem biju pārbijusies, tapēc lietoju krēmu ar spf 30. vispār, ja tagad būtu iespēja, izietu visu kursu .
Matiņi paši izkrīt pēc apmēram trīs nedēļām, un jauni atkal uzrodas, tapēc jāatkārto vismaz 5-10 x.

Atbildēt


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Apr. 26., 2011 - 07:04 pm
#

man bija lāzerepilācija, bet nu princips jau viens. Ka jau iepriekš te rakstīja - matiņiem jābūt tumšiem. Iesaku uzreiz izvēlēties pilno kursu, ko piedāvā (tās ir laikam 5 x , un tad, ja viss nav nolikvidēts, katra nākamā par brīvu), tas gan ir uzreiz liels ieguldījums, bet atmaksājās nākotnē. Nezinu nevienu, kam būtu palīdzējušas tās 5 x. Man, personīgi, vajadzēja 11x :) Nogāju uz tām procedurām pusotru gadu (katru reizi jābūt pusotru mēnesi - 2 starpā). Pagājuši ir divi gadi, un varu teikt tā - 80 % no ta, kas bija sākumā, vairs neataug. Sākumā, pirmo gadu, vispār biju aizmirsusi, kas ir epilēties dažās vietās:) Katrā gadījumā, ja gribi saglabāt sākotnējo rezultātu, tad vienreiz pusgadā jaaiziet uz profilaksi.
Rezumējot - ja ir nauda, tad iesaku.

Atbildēt | Diskusija


nevermind

from: [info]never_mind
date: Apr. 26., 2011 - 09:07 pm
#

un kurā vietā to darīji?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Apr. 26., 2011 - 09:23 pm
#

nosaukumu vairs neatceros, piedod, kautkāda magnojija, vai kas tamlīdzīgs, bet varu precīzi aprakstīt atrašanās vietu. Kantoris, ko vēlāk uzzināju, ir vidējo 10% dārgāks nekā citi, bet:
1. procedūru veic ārsts - dermotologs, nevis sertifikatu ieguvusi beibe,
2. ka jau pieminēju, ja slēdz līgumu uz 5 x, tad viss pārejais par brīvu. (tas nozīmē, ka ja piemēram gribi likvidēt roku un kāju:) paduses, tas būs - 140 Ls. Viena paduse - 35 Ls. Varbūt tagad, sakara ar krīzi, cenas mainījušās uz leju).

Tātad, salons uz Hospitālu ielas, ja ejot no centra, pāriesi pāri taj ielai, kas ir turpinājums, Senču-Zirņu ielai, pēc nepilniem 10 metriem, labā pusē būs.
Labāk gan uzzvani ārstei pa tiešo, kas to visu dara, es parasti ar viņu ta arī vienojos par nākamo tikšanos. Vija Danga 29691358.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


nevermind

from: [info]never_mind
date: Apr. 26., 2011 - 09:36 pm
#

Paldies :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Apr. 26., 2011 - 09:40 pm
#

un pa meiteniskam varu pachukstēt, ka labāk visu ieplāno pēc m-reizēm, jo, ja būs pirms, tad pa sienām raposi no sāpēm;) Tur ta smalki ar hormoniem.
Pirms drīkst tikai skūties, nekadas raustīsanas, jo matiņam jābūt "dzīvīgam", kad to iznīcinas. Solārija nav ieteicams iet nedēļu pirms.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


nevermind

from: [info]never_mind
date: Apr. 26., 2011 - 11:11 pm
#

un ar sauļošanos problēmas ir pēc procedūras?
jo salasījos uz sava noskatītā salona mājas lapā, ka tur tā diezgan strikti, divas nedēļas pirms un pēc nedrīkst sauļoties..

vispār savācu cilvēku viedokļus, jo pagājušogad konsultējos 4.dimensijā, kur man konsultācijā bez jebkādas apskates paziņoja, ka nekas jau baigi labāk nebūs un ka jēga īsti neesot. Un to teica cilvēks, kas pats to procesu veic.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]iguaana
date: Apr. 26., 2011 - 10:59 pm
#

wellslim centrā (vc4 filiāle) arī strādā ārste un ir ļoti, ļoti laba speciāliste. turklāt- tur ir pavisam jauns lāzeris tagad. man palīdzēja :)

Atbildēt | Diskusija


nevermind

from: [info]never_mind
date: Apr. 26., 2011 - 11:05 pm
#

un kā tev ar to procesu gāja?
arī tik ilgi kā augstākminētajā gadījumā?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]iguaana
date: Apr. 26., 2011 - 11:13 pm
#

tas ir dikti individuāli- kā kuram. man bija pavairāk procedūras, jo matiņi pagaiši. bet nu jā- bija kādas 5-7x. bet tas jau nav uzreiz. naudas un laika ziņā.
pie dakteres pirmā konsultācija ir bez maksas+ viņa vēl uztaisa bezmaksas provīti.. tā kā- ieteiktu parunāt uzreiz ar speciālistu :)
paskaties mājaslapā, piezvani un piesakies:)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]kachmox
date: Apr. 27., 2011 - 12:49 pm
#

Bet vai tad lāzerepilācija un fotoepilācija nav divas dažādas lietas?

Atbildēt