pajautaa

Celosana un speeki

« previous entry | next entry »
Mar. 29., 2011 | 03:52 pm
posted by: sw in pajautaa

Tiem, kas biezi celo, varetu but iekrajusies zinama pieredze ar energijas izsiksanu, piemeram, ierodies majas uz paris dienam, bet nogurums ir tads, ka neko jedzigu neizdari, un ta ari aizdodies atkal prom, tas divas dienas nogulsnajis. Labprat uzklausitu padomus, ka mazinat to nespeku un iztuksotibu, kas nak komplekta ar kilometriem ( kilometri seit: avio un sauszemes transports). Visparigs un universals ieteikums butu vairak sportot, lai stiprinatu rumpi kopuma. Drosi vien pec iespejas labak izguleties, cik nu neregularie celosanas grafiki to atlauj. Kas vel?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

zazazumm

from: [info]zazazumm
date: Mar. 29., 2011 - 04:55 pm
#

kkad lasīju, ka pēc fiziskām aktivitātēm jānodarbina prāts - jārisina krustvārdu mīklas un tml (šis tikai man piemērs - vārdu sakot, jākustina daudz smadzenes), bet pēc slodzes, kas bijusi prātam (nopietns eksāmens un tml), ieteicamas fiziskas aktivitātes.
tas aizdzenot enerģijas izsīkumu un tml, kad viss ir līdzsvarā..
pēc manas pieredzes tā arī ir :)

Atbildēt


zimbabve

from: [info]zimbabve
date: Mar. 29., 2011 - 05:00 pm
#

izgulēšanās un daudz svaiga gaisa, fiziskas aktivitātes, papildus vajag noteikti arī kādas pāris stundas pilnīga miera un klusuma, vismaz man tā ir

Atbildēt


from: [info]liljabrik
date: Mar. 29., 2011 - 05:12 pm
#

galvenais mainīt attieksmi, izdomāt, kā visu saplānot, lai nav jāsatraucas par paspēšanu, lietu pazušanu un smagu nešanu, maksimāli komfortabli transferi, lidojuma laikā lasīt vai klausīties mūziku, neiet tax-free veikalos, nemēģināt pēdējā brīdī kaut ko vēl nopirkt un papildināt, rakņāties pa somām un kabatām, čekot internetus ... jo, manuprāt, šitais nogurums ir vairāk nervu sistēmas, nevis fizisks nogurums. tāpēc palīdzēs arī kontrastduša, joga u.tml. nervu retrīti.

Atbildēt


matēta

from: [info]spuldziite
date: Mar. 29., 2011 - 06:42 pm
#

man parasti palīdz pati cēlojma plānošana, nekas tā pēcāk nenogurdina kā saspringta atpūta.

jāceļo mierīgi, labāk piemaksāt 20eiro, bet nelidot nakts vidū, negulēt lidostās, neizvēlēties galamērķim tālas lidostas (nu, hāna, piemēram, vai tamlīdzīgi..)

nesaplānot par daudz. nu nevar vinemēr visu paspēt un apskatīties. labāk palikt reālistam, iedzert pēcpusdienā tur, svešienē, vienu kafiju, nekā izskriet cauri 100 muzejiem.

ja ceļo grupā, ļoti asociāli, bet no grupas pēc iespējas ātrāk atkratīties. nu nevar barā atpūsties, manuprāt, tas iespējams ar max3/4 citiem cilvēkiem.

pēc mierīga ceļojuma arī tās "paģiras" mazākas, tad parasti ar ieiiešanu vannā un labu nakts mieru pietiek.

akjā, un koferus pēc iespējas ātrāk izkrāmēt un nolikt vietā.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]sjoyo
date: Mar. 29., 2011 - 07:06 pm
#

+1 ātrāk izkrāmēt koferus, izmagāt veļu, salikt visu pa vietām. Vēl arī ļoti labi palīdz atpūsties, ja atbraucot sagaida sakārtota mājā ( pirms aizbraukšanas sakārtota, piemēram..)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]merkela
date: Mar. 30., 2011 - 01:06 am
#

Radināties cieši un netraucēti gulēt pārbraucienos; neļaut sev gulšņāt visas dienas, bet varbūt vairāk gulēt naktī.
Stiprāki vitamīni (esi pārbaudījusies uz D vitamību? tā trūkums ir ļoti liels Z valstīs ziemā). Trash filmas un komēdijas.

Atbildēt


bredoto

from: [info]bredoto
date: Mar. 30., 2011 - 11:38 am
#

Noteikti nepaljauties nevajadyigam stresam, ne pirms, ne celojuma laika. (dazjkart bnoder ari vieglas nomierinosjas tejas)
Un est sabalansetu, vitaminiem un skjiedrvielam bagatu partiku (nevis tikai sviestmaizes).
Kad ir brizji izguleties, nodorsjinat, lai nekas netrauce.
Par sportosjanu jau pieminets.

Atbildēt