gaļēdājiem

« previous entry | next entry »
Mar. 20., 2011 | 11:20 am
posted by: lidzhons in pajautaa

Vakar iemarinējām truša gaļu, receptē (& pavirši pameklējot internetos) teikts, ka jāmarinē 1 diena. Tak nekas nenotiks, ja marinēsim divas? Šodien vēl vakardienas vista mūs gaida.

Paldies, jauku dienu!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]zirka
date: Mar. 20., 2011 - 11:31 am
#

man jau liekas, ka tas parasti nozīmē vismaz vienu dienu. ilgāk turot, vajadzētu būt kreftīgākai garšai.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]lidzhons
date: Mar. 20., 2011 - 11:33 am
#

paldies :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Māris Alksnis

from: [info]maris
date: Mar. 20., 2011 - 11:32 am
#

Trusis ir sīksts, domāju nekass slikts nenotiks.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]lidzhons
date: Mar. 20., 2011 - 11:34 am
#

paldies, marinēsim ta līdz rītdienai

Atbildēt | Iepriekšējais


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 20., 2011 - 12:19 pm
#

jautājiens- kur tu dabūji truša gaļu?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]lidzhons
date: Mar. 20., 2011 - 12:23 pm
#

Neesmu LV, bet Grieķijā...gaļas veikalos visu laiku ir truši dabūjami :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 20., 2011 - 12:32 pm
#

Eh, laimīgais :) Varbūt vari padalīties, kā marinādi gatavo? Pēdējās dienas nav miera - gribu truša cepeti.

Atbildēt | Iepriekšējais


Edgars

from: [info]kombikorms
date: Mar. 20., 2011 - 12:42 pm
#

Trusi var nopirkt Centrālajā tirgū (skaties, lai neiesmērē kaķi :D).
Personīgi pats esmu pircis no zemnieku saimniecībām, un pieturos pie uzskata, ka tur jamais ir garšīgāks.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 20., 2011 - 12:44 pm
#

Tak vienai kājai jābūt ar visu spalvu un nagiem, lai atšķirtu, ne?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mēneši

from: [info]meeneshi
date: Mar. 20., 2011 - 02:23 pm
#

truši mēdz būt stokmanī, kā arī gaļas eko veikalos. čaka starp matīsa un artilērijas viens tāds ir, kur truši mēdz parādīties. man šķiet, ka tur var arī pasūtīt (lai atved).

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Mar. 20., 2011 - 02:45 pm
#

Tencinu!

Atbildēt | Iepriekšējais