pajautaa

Astralogs & auto skolas

« previous entry | next entry »
Feb. 27., 2011 | 11:56 am
posted by: flog in pajautaa

divi savā starpā nesaistīti jautājumi:

1) vai jums kāds labs pazīstams astrologs kas varētu piedāvāt savus pakalpojumus arī virtuāli, cilvēkam pašam neesot klātienē? nosūtot visus nepieciešamos datus etc

2) dzīvojos kādu laiku Dānijā un sakarā ar darbu nepieciešamas tiesības, bet Dānijā šis pasākums ir dārgs, aizņem daudz laika un internacionālās autoskolas atrodās pārāk tālu. saņēmu piedāvājumu likt tiesības savā valstī, vienīgā problēma laiks ko varu pavadīt latvijā ar būtu ierobežots. vai kāds ko dzirdējis par iespējām nolikt tiesības 2-3 nedēļu laikā?


tencinu tencinu, cik labi ka ir kāda vieta kur visu jautājamo nojautāt.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Dachy

from: [info]duuduupiipii
date: Feb. 27., 2011 - 01:27 pm
#

2) man gan liekas, ka 2-3 nedeelju laikaa nav iespeejams (ja nu vieniigais meegjina ar "sarunaashanu"). Es noliku ~2 meeneshu laikaa, kur teorija bija 3 nedeeljas, peec tam maaciishanaas braukt (apm. 1,5 reizes nedeeljaa). Braukshana man shkjiet ir vislaikietilpiigaakaa, ja maacaas no 0. Bet ja njem katru dienu, tad varbuut ka var arii 2 nedeelju laikaa iemaaciities, nezinu.

Atbildēt | Diskusija


jaz ui

from: [info]dzjazhui
date: Feb. 27., 2011 - 08:21 pm
#

Es noliku tiesības 3 nedēļās, jo arī man bija spiesta situāciaja un tiesības vajadzēja ātri.
Uz autoskolu gāju gan pie savas grupas, gan pie tiem, kuri mācības bija sākuši nedaudz ātrāk. Tāpat pie instruktora gāju katru dienu.
Kad biju gatava teorijai - noliku skolā eksāmenu. Sagaidīju dienu, kad var likt CSDD, jo nevari likt tiesības ātrāk nekā reāli beidzas autoskola. Tajā dienā, kad ļaudis autoskolā lika eksāmenu es biju csdd pierakstījos gan uz teoriju gan uz braukšanu. Noliku teoriju pēc stundas un braukšanu. Kamēr manējie lika eksāmenu autoskolā man jau tiesības bija rokā.
Vienīgais Tev vajag sarunāt pasniedzēju, kas Tev ļaus šādi vazāties pa 2 grupām, kā arī apskaidrot situāciju. Es domāju, ka viņiem nevajadzētu būt nekas pret.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


flog

from: [info]flog
date: Feb. 27., 2011 - 08:41 pm
#

kur tu šo dabūji gatavu?
paspīdēja arī otrs variants ko lietuvieši darot, samācās paši teoriju, pierakstās csdd uz teorijas eksāmenu, tad autoskolā sāk intensīvu braukšanu katru dienu, mazliet uzpērk instruktoru lai šis jau reģistrē šamos kā gatavus pēc 2 nedēlām likt braukšanu un varot dabūt cauri.

nebūtu mūžā domājusi ka šitā būs, bet tiesības vajag tā kā esmu gatavs visam. ja kādam vēl ieteikumi- lūdzu!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


jaz ui

from: [info]dzjazhui
date: Feb. 28., 2011 - 10:21 am
#

Es gāju pie pasniedzējas G. Vītolas, tagad viņai sava skola, ja nemaldos draugu autoskola..
Vot es nezinu vai pats uz CSDD vari iet, ja neesi reģistrēts autoskolā.
Principā Tev vajag iziet 1. palīdzību (to var darīt jebkur), tad jāaiziet uz csdd un jānokārto baltās tiesības, lai vari braukt ar instruktoru. Redz instruktoru nez vai uzpirksti, ja viņš redzēs, ka esi dunduks un braukt nemāki. Viņiem esot (neesmu ļoti pārliecināta) statistika csdd, ti, ja instruktoram ir daudz dunduku viņam var atņemt licenci.
BET es esmu pārliecināta, ja ir spiedīgi, tad var dabūt cauri visu, tik vajag ar visiem runāt. Es domāju, ka instruktoram tā pati nauda vien sanāks, ja iesi pie viņa katru dienu mācīties. Tāpāt arī autoskolā par teoriju Tu maksā tā vai tā un ja viņi redz, ka Tu zini, kāpēc gan lai neļautu tev ātrāk tik cauri.
VAI moš vari pamēģināt sarunāt ar autoskolu lai Tevi pieraksta jau tagad un kad atbrauksi liec eksāmenu un 3 nedēļas vari mēģināt likt teoriju skolā un pa to laiku mācīties ar instruktoru. Nez, tā tik mana ideja.

Atbildēt | Iepriekšējais


Tā, kurai zalkši nāk mājās

from: [info]putnelis
date: Feb. 27., 2011 - 02:01 pm
#

1. paprasi [info]puce. Vinā ir astrologs, labs astrologs.

Atbildēt


Shelly

from: [info]shelly
date: Feb. 27., 2011 - 03:02 pm
#

JJa tu jau proti braukt uz iesi pa taisno uz autoskolu - tad jā.
Ja caur autoskolu - tad noteikti nē.

Atbildēt


from: [info]unpy
date: Feb. 28., 2011 - 01:07 pm
#

Par 1. - http://astronet.lv/sakums-2/apakssadalas-nosaukums/

Atbildēt