« previous entry | next entry »
Feb. 1., 2011 | 04:46 pm
posted by: lotele in pajautaa

vajag jaunu un dumju skuķi, kas diemžēl man rados pagadījies, atrunāt no muļķībām. Jau otro dienu buros internetos cauri dažādiem info, bet šķiet vairāk derēs no "draudzeņu apcirkņiem".
Skuķis uzķēries uz musulmani, kas knapi šļupst Angliski, nedēļu paciemojās Ziemassvētkos, tagad taisās braukt atpakaļ un murgo kko par precībām.
Tātad, kas var un vēlas padalīties pieredzē par dzīvi ar musulmani (laulība, intīmas attiecības, skolas biedrs vai vnk paziņas). Es būtu ļoti, ļoti pateicīga, jo vismaz šādi stāsti varbūt liks meitenei kko pārdomāt :(

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {36}

from: [info]po
date: Feb. 1., 2011 - 11:14 pm
#

Šitiem muslimiem un *stānām ir baigā mode melot, melot un melot. Viņi mūždien sasola piparkūku namiņus ar glazūru un rozīnēm, muld, ka ir no karaļu ģimenēm utt. Karoč - meļi caurum cauri. Tad nu būs sakrāmējis naivai meitenei uz galvas, un naivais skuķis pat neapzinās, ka ir vnk nopirkts ar vārdiem. Viņai drošien prātā nenāk, ka pie viņiem tur pat iepirkties bez kaulēšanās nevar. Un tā, kamēr viņa to nelietīgo tēviņu nav par sūda bomzi un lupatu apsaukājusi, viņš pat negrasās atkāpties no tā, ko nu viņš tur ir samālējis. Cita kultūra.

Atbildēt