« previous entry | next entry »
Feb. 1., 2011 | 04:46 pm
posted by: lotele in pajautaa

vajag jaunu un dumju skuķi, kas diemžēl man rados pagadījies, atrunāt no muļķībām. Jau otro dienu buros internetos cauri dažādiem info, bet šķiet vairāk derēs no "draudzeņu apcirkņiem".
Skuķis uzķēries uz musulmani, kas knapi šļupst Angliski, nedēļu paciemojās Ziemassvētkos, tagad taisās braukt atpakaļ un murgo kko par precībām.
Tātad, kas var un vēlas padalīties pieredzē par dzīvi ar musulmani (laulība, intīmas attiecības, skolas biedrs vai vnk paziņas). Es būtu ļoti, ļoti pateicīga, jo vismaz šādi stāsti varbūt liks meitenei kko pārdomāt :(

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {36}

from: [info]lotele
date: Feb. 1., 2011 - 06:56 pm
#

lūk, es jau negribu tās attiecības izjaukt vai kā, bet meitene sobrīd 12.klasē un dēļ spontānajam kāzām gatava pamest visu un braukt prom, tur sākt visu no sākuma. Tā, viens no argumentiem šai pārbaudei par patieso mīlu, pierunāt topošo vīru, ka vajag dabūt vismaz no vidusskolas izglītību šeit, cik tad palicis, nieka pusgads un tad var precēties. Lai smuki vasarā un tā...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


aliya

from: [info]aliya
date: Feb. 1., 2011 - 07:47 pm
#

diemzheel draudzinjus apluukot nevaru caur mob tel.

bet!
1kaart - saaciet ar to ka iestaastiet meitenei, ka pamest skolu ir stuuulbi!!! miilestiiba pagaidiis, bet bez izgliitiibas vinjai pat taa neliidzees dziivee.
2kaart - piedaavaajiet lai vijna apsver domu taalaak maaciities Uk, vai sliktaakajaa gadiijumaa straadaat sheit.
3kaart - ja piekriit tam kas rakstiits pie 2. punkta, lai izdomaa plaanu, kaa peec skolas pabeigshanas iekaartoties Uk, lai buutu pati patstaaviiga nevis no kaada atkariiga.

un tomeer noskaidro no kurienes tas putns ir. jo ne jau religjija ir taa kas ir slikta/nepareiza, bet audzinaashana un attieksme. pati zinu ka ir dazhas tautiibas ar kuraam pie viena galda mani nenoseedinasi, kaut pakaries. un runa par tiem pashiem musulmanjiem.

Atbildēt | Iepriekšējais


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Feb. 1., 2011 - 09:06 pm
#

jā, nu uz to izglītību var tiešām spiest. Piemēram, teikt "ja viņš grib, lai tu pamet skolu, tad viņam nerūp tava izglītība un nākotne. Arī turpmāk viņš uzskatīs par normu, ka tu viņa dēļ atsakies no būtiskām lietām".
Lai viņa gatavojas stāties UK universitātē - pievēršas sekmju uzlabošanai LV. Saki viņai, ka mīlestība ir jāpārbauda - lai viņš arī viņas dēļ ir gatavs no kaut kā atteikties, lai viņa viņam kaut ko prasa izdarīt (nevis nopirkt).
Starpcitu, UK viņa pat gribot nevarētu iestāties skolas pēdējā gadā. Viņai būtu jāmācās kādi 3 gadi, jo tur pilnīgi savādāka sistēma. Lai viņa pati to iegūglē un paskaidro, kā tur to spēs izdarīt.
Turklāt visticamāk vēl būs jāvalkā skolas uniforma un kā viņa raugās uz to, ka būs precējusies, skolas uniformā un mājās būs kaudze mājas darbu, ko pildīt? Turklāt visādās obligātajās ķīmijās un fizikās viņai angliski būs tik grūti, ka pa kuru laiku viņa nodosies ģimenes dzīvei?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Feb. 1., 2011 - 09:30 pm
#

ja vēl neesi nogurusi, no šī jaut. risināšanas, tad man ir viena ideja. iedod savu epastu, ja interesē.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lotele
date: Feb. 2., 2011 - 11:03 am
#

vēl neesmu :) Lotelite iekš gmail.com

Atbildēt | Iepriekšējais