bļin.. Es kaut kā pārreiķinājos un atsaldēju baigo gabalu ar ļoti labu gaļu, bet tik daudz nevajadzēja.. Un tā jau pilns ar rijamo sataisīts, ka mēs divatā nevar apēst.. lielummānija kaut kada :)
skaties pēc izjūtas! ja smaķele un izskats labs un vēl pie tam iemarinēta vai iesālīta, varbūt var arī ilgāk. Senāk, kad ledusskapji nebija tik populāri, gaļu laukos pamatīgi iesālīja un ēda vai visu ziemu :)
from:
dunkelheit
date: Feb. 1., 2011 - 09:55 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ruukjelis
date: Feb. 1., 2011 - 10:00 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
tati
date: Feb. 1., 2011 - 10:01 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais