pajautaa

Fondī

« previous entry | next entry »
Jan. 28., 2011 | 02:59 pm
posted by: ho_tai in pajautaa

Manā rīcībā ir neizmantots fondī katliņš. Domāju notraukt putekļus un likt lietā. Cik liela nozīme ir siera šķirnei( katrā receptē min citas... ), vai vīns obligāti balts un sauss? Vai baigi vajag ķiršu degvīnu? ļoti priecāšos par padomiem no pašu pieredzes. Tencinu jau iepriekš.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

MaKo

from: [info]mako
date: Jan. 28., 2011 - 03:57 pm
#

aha, baltviina vietaa- degviinu, Ementahles siera vietaa - Jaanju sieru un drusku brinzas... pie pareizaas degviina devas jau ir vienalga.

Atbildēt | Diskusija


asns

from: [info]ho_tai
date: Jan. 28., 2011 - 04:03 pm
#

Tādas degvīna devas, lai būtu tik vienalga, nav paredzētas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


MaKo

from: [info]mako
date: Jan. 28., 2011 - 05:04 pm
#

uuja, a peec otraa litra?

Atbildēt | Iepriekšējais