pajautaa

zobu taisnošana

« previous entry | next entry »
Nov. 22., 2010 | 09:22 pm
posted by: atheist in pajautaa

Cik +/- tagad maksā brekešu ielikšana? Vairāk vēršos pie tiem, kuri nesen pie tādām tikuši, jo gribas precīzāku cenu. Nesakiet, ka tas atkarīgs no gadījuma, vienkārši - cena un kurā ārstniecības iestādē tas notika.

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]oktobris
date: Nov. 23., 2010 - 07:56 pm
#

Pirmo nedēļu sāp, kad ēd, tāda diēta tad sanāk, bet nav jau nekas nepaciešams, pēc tam savukārt pēc katras pievilkšanas tāda nostieptu zobu sajūta dienu vai divas, bet arī ne vienmēr, turklāt tas nekādā ziņā netraucē ēst.

Par zobu raušanu ir tā, ka parasti neko nerauj - kā ārsts paskaidroja, nav pierādīts, ka gudrības zobi kaut kā ietekmē sakodienu. Es pati gāju ar domu, ka, nu tik būs, raus ārā, šūs ciet, tikai tad breketes liks, bet nekā tamlīdzīga!
Nezinu, varbūt kādās ekstra situācijās, kad cilvēkam ir tiešām mazs mutes dobums, zobi savukārt ļoti lieli vai kad gudrības zobiem tiešām nav vietas, kur augt, vai tie augt uz sāniem, kkas tāds ir iespējams, bet parasti taču daba tik ļoti nekļūdās, un, ja pašam nav diskomforta sajūtas attiecībā uz kādu zobu, ārā neko it kā nerauj :)

Atbildēt | Iepriekšējais