pajautaa

Ziepju trauks foto studentam

« previous entry | next entry »
Nov. 15., 2010 | 07:36 pm
posted by: lidaka in pajautaa

Sveiki miiljie,

Es te visiem sastaastiiju, kaada es foto pazineeja un man uzlika pienaakumu izveeleeties vienam puisis ziepju trauku. Puisis studeejis fotograafiju un noteikti labpraataak speeleetos ar filmkameru, bet kompaanijai TIK daudz naudinjas nav, taapeec jaaizveelaas ziepju traucinjsh, kas dereetu arii foto giikam. Luudzu, iesakiet kaut ko!

(Piedodiet, ja izsakos ljoti nelatviski. Taaads slinkums domaat)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Nov. 15., 2010 - 07:50 pm
#

Ja puisim patīk filmu kamera, labu lietotu kameru varētu principā sameklēt par salīdzinoši nelielām naudām, varbūt pat ziepīša cenā.

Atbildēt | Diskusija


Ms. Johnson

from: [info]lidaka
date: Nov. 15., 2010 - 07:54 pm
#

ir mums te viens lietotu kameru veikalinjsh tuvumaa, bet tas jau ciet un riit nebuus laika izzondeet (protams, daavana vajadziiga riit). un 35mm vinjam nevajag, medium format arii ne. vinjsh large format grib un tam nu gan nepietiks. taapeec ziepiitis buutu praktiskaak.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Nov. 15., 2010 - 11:34 pm
#

Ā, nu lielais formāts... Puisis ir patīkami izvirtis foto lietās :))

Atbildēt | Iepriekšējais


PHz

from: [info]phz
date: Nov. 15., 2010 - 11:17 pm
#

Panasonic LX sērija (Lumix DMC-LX3 un jaunais LX5) ir diezgan glauni ziepjutrauki ar gaišiem un platiem objektīviem un visām iespējamajām manuālajām regulēšanām. Mīnuss - nav zūma, ir tikai platais gals (LX5 nedaudz ir parādījies) un nav diez ko lēti, pluss - maziņi un stilīgi, atšķirībā no klucīgajiem SLR-like.

Atbildēt


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Nov. 15., 2010 - 11:34 pm
#

Var skatīties kādu ūdensdrošo ziepīti, jo man šķiet, ka parastos ziepīšus izkonkurē advancētāki mobilie telefoni. Un izkonkurē ne jau tāpēc, ka ir tik labi, bet tāpēc, ka ir pieciešami viduvēji (ne galīgi slikti vairs) un ka vienmēr ir līdzi.

Atbildēt


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Nov. 16., 2010 - 04:26 am
#

Canon Powershot G11 var mēģināt tad.

Ja jau džekam patīk lielformāts, rekur, piemēram ( http://www.luminous-landscape.com/reviews/kidding.shtml ) ir novērtēts iepriekšējais G10 modelis salīdzinājumā ar Hasselblad un atskaitot izšķirtspēju, kvalitāte gana līdzīga.

Atbildēt