« previous entry | next entry »
Okt. 29., 2010 | 04:29 pm
posted by: dzeina in pajautaa
Kuras plītsvirsmas/ cepeškrāsnis ir vislabākās/ ērtākās lietošanā? Ceru sagaidīt atbildes no pašu pieredzes.
Prasības - visparastākās. Gatavoju visu iespējamo un ļoti regulāri.
Prasības - visparastākās. Gatavoju visu iespējamo un ļoti regulāri.
from:
str
date: Okt. 29., 2010 - 05:03 pm
#
/ cepeškrāsns- iebūvējamā?
Atbildēt | Diskusija
from:
dzeina
date: Okt. 29., 2010 - 05:12 pm
#
Man par indukcijas virsmu nedaudz bail, jo kaķis ir tāds, kurš kāpj visur.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
str
date: Okt. 29., 2010 - 05:21 pm
#
un plītij - bloķēšanas poga.
bet citādi- tieši tāpēc izvēlējos indukciju-- tā nekarst pati . ( tik cik - sasildās no katla pannas, bet atdziest gana ātri- Kisa ķepas nav apdedzinājusi ne reiz)
brīvi stāvošu - ņem gāzes ar elektrisko cepešplīti. man tāda ar bija- ideāli.
man bij kkāds Ariston laikam
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
envija
date: Okt. 29., 2010 - 05:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
str
date: Okt. 29., 2010 - 05:26 pm
#
/ kas gan tur ir jāgatavo!!!
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
envija
date: Okt. 29., 2010 - 05:32 pm
#
Ja izvēlas tikai plīts virsmu :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
le_minga
date: Okt. 29., 2010 - 05:29 pm
#
indukcija ir ļoti optimāls variants - draudzīgs bērniem un mājdzīvniekiem, ekonomisks (lūdzu nejaukt ar parasto elektrisko) utt.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzeina
date: Okt. 29., 2010 - 05:30 pm
#
Un Envijas minētais elektrības rēķins mani totāli samulsināja.
Jā, gāze ir pieejama.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
le_minga
date: Okt. 29., 2010 - 05:37 pm
#
indukcija ir ekonomiska, neuzkarst (tikai, kā jau augstāk rakstīja, tik, cik no paša katla utt.
indukcijas princips ir "magnēts" - resp. katliem/pannām jābūt tādiem, kam piekjeras magnēts pie dibena ;), jo plīts strādā pēc savādāka principa, ka parastā elektriskā...
te atradu tādu rakstu, kas izskaidro sīkāk: http://www.accentatehnika.lv/lv/jau
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzeina
date: Okt. 29., 2010 - 05:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
dzeina
date: Okt. 29., 2010 - 05:39 pm
#
Bet situācijā, kad pilnīgi negaidīti, neplānoti esi palicis bez plīts vispār un uz kaut kā ēst ir jāgatavo, nervi bik netur.
Indukcijas nederēs arī tāpēc, ka pietiks jau ar neplānotajiem tēriņiem jaunai plītij, iepirkt vēl kaudzi jaunas pannas utml es šobrīd negrasos.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
le_minga
date: Okt. 29., 2010 - 05:44 pm
#
tad varbūt no otra gala jautāt sākt vajadzēja..
līdzekļi tādi un tādi, ir pieejams tas un tas, jaunas pannas un katlus nepirkšu, tāpēc indukciju nepiedāvāt..
un varētu iztikt bez liekas bļaušanas..
izteicu tikai savu pieredzi, jauku vakaru...
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzeina
date: Okt. 29., 2010 - 05:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
le_minga
date: Okt. 29., 2010 - 05:41 pm
#
par gāzi nekomentēšu - nav izmaksu pieredzes te lv.. profesionālai virtuvei - gāze droši vien ir labāka/ērtāka gatavošanai, tīrības ziņā - nu nja - jārēķinās, ka visa telpa būs lipīgu nosēdumu pilna un regulāri beržama (labs nosūcējs varētu palīdzēt ;)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzeina
date: Okt. 29., 2010 - 05:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
labils
date: Okt. 29., 2010 - 06:27 pm
#
ņihuhjanenika gāze profesionālai virtuvei nav labāka, tīrīšana irsāpes pakaļāaugstākā mērā piņķerīga, netikai plīts, bet arī katli un pannas. tad vēl karstuma regulēšana tāda baigi intuitīva un ja panna/katls tāds paplānāks, tad arī nevienmērīgi silda un kas tur vēl..Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
le_minga
date: Okt. 29., 2010 - 06:38 pm
#
vot par tīrīšanu - 100% piekrītu..
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
labils
date: Okt. 29., 2010 - 06:50 pm
#
ka tā baigi iesprings par ideālo virtuvi ideālai gatavošanai ta tur pienākās vieta visādām uzpariktēm. pēdējā virtuvē, kur es strādāju tā pa nopietnam bija dalītā plīts kur 2/3 bija elektriskā virsma un 1/3 ar gāzi. ideaļņiks.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
le_minga
date: Okt. 29., 2010 - 05:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
dzeina
date: Okt. 29., 2010 - 05:34 pm
#
http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=776
tas pats Ariston jau vien ir
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
str
date: Okt. 29., 2010 - 05:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
le_minga
date: Okt. 29., 2010 - 05:26 pm
#
un arii paareejam, tevis ieteiktajam, pikriitu un iesaku :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
labils
date: Okt. 29., 2010 - 06:20 pm
#
ūdeni vārija nejēgā ātri un laikam skaitās mekten ekanomiska.
a bet cepeškrāsns - neko labāku par konvekcijas krāsni neesu lietojis - pieredze 7 gadi dažādās ēdināšanas iestādēs par pavāru strādājot
Atbildēt
from:
digna
date: Okt. 29., 2010 - 06:55 pm
#
http://www.percletak.lv/Lady-COOK-4
Atbildēt | Diskusija
from:
dzeina
date: Okt. 29., 2010 - 06:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
digna
date: Okt. 29., 2010 - 06:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzeina
date: Okt. 29., 2010 - 06:59 pm
#
jā, šo es apsveru.Beidzot varēs normālu maizi izcept.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
digna
date: Okt. 29., 2010 - 07:02 pm
#
Nez, man jau liekas, ka nav ko baigi iespringt, ja šitādi apstākļi, kādas tur indukcijas - tas jau ilgtermiņa krāšanas un briešanas pasākums.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzeina
date: Okt. 29., 2010 - 07:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais