« previous entry | next entry »
Okt. 29., 2010 | 04:29 pm
posted by: dzeina in pajautaa

Kuras plītsvirsmas/ cepeškrāsnis ir vislabākās/ ērtākās lietošanā? Ceru sagaidīt atbildes no pašu pieredzes.
Prasības - visparastākās. Gatavoju visu iespējamo un ļoti regulāri.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {29}

labils

from: [info]labils
date: Okt. 29., 2010 - 06:27 pm
#

ņihuhja nenika gāze profesionālai virtuvei nav labāka, tīrīšana ir sāpes pakaļā augstākā mērā piņķerīga, netikai plīts, bet arī katli un pannas. tad vēl karstuma regulēšana tāda baigi intuitīva un ja panna/katls tāds paplānāks, tad arī nevienmērīgi silda un kas tur vēl..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Okt. 29., 2010 - 06:38 pm
#

nu nez - uz atklātas liesmas gatavot ēdienus profesionali ir kudiš kvalitatīvāk un ērtāk... visas smalkās nianses, specialās temp. konkrētiem ēdiem utt utjp. - nevar salīdzinat ar ellektrisko... da kaut wokpanna - kas ir elektriskaa plīts tai, salīdzinot ar atklatu liesmu kuru vari kontrolēt kaut pa sekundei usw.

vot par tīrīšanu - 100% piekrītu..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


labils

from: [info]labils
date: Okt. 29., 2010 - 06:50 pm
#

akjā vokpanna, piemirsās. tur dzīvā uguns labāk.

ka tā baigi iesprings par ideālo virtuvi ideālai gatavošanai ta tur pienākās vieta visādām uzpariktēm. pēdējā virtuvē, kur es strādāju tā pa nopietnam bija dalītā plīts kur 2/3 bija elektriskā virsma un 1/3 ar gāzi. ideaļņiks.

Atbildēt | Iepriekšējais