Matu lokas. (šis jautājums drīzāk domāts meitenēm)

« previous entry | next entry »
Okt. 19., 2010 | 01:32 pm
posted by: digna in pajautaa

Labdien. Sakiet lūdzu, kas darāms, ja gribas, lai mati mazliet cirtotos? Ruļļi un lokšķēres laikam nebūs variants (gribas vai nu uz ilgu laiku bez ņemšanās, vai nu ar minimālāko no minimālākajām ņemšanās procedūrām). Pastāstiet lūdzu par ilgviļņu variantiem un tiem modernajiem līdzekļiem, kas matus cirto. Vajag nevis trakas sprogas, bet tādus mazliet viļņus labākai formai un apjomam.




Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {40}

masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Okt. 19., 2010 - 03:10 pm
#

tev vajag ilgviļņus. Iesaku tādus vieglos (nezinu precīzu nosaukumu), kas iziet/izgaist pēc pāris mēnešiem - tie mazāk bojā matus un dod atpakaļceļu gadījumā, ja tev tomēr nepatīk. Vienīgais - liekot ilgviļņus pirmoreiz nevar zināt kāds būs rezultāts jo grūti paredzēt kā tieši tavi mati to panesīs - tu vari it kā likt vājus ilgviļņus un tā, lai būtu tikai neliela loka, bet rezultātā vari dabūt palielu loku un kura turas 2x ilgāk nekā sākumā domāts. Tāpat var būt arī, ka tavi mati slikti pakļaujas un visi ilgviļņi jau pēc 2ned. būs pazuduši. Tātad 100% garantijas ar vieglajiem vilnīšiem nav, atliek tikai pamēģināt.
Tie vieglie ilgviļņi, par ko runāju, arī ir jākopj un ar tiem jādarbojas. Lai dabūtu tādu izskatu kā bildēs, laikam jādara nav nekas, bet parasti ir tā - izmazgā matus un tad, ja grib savus taisnos parastos, vienk izķemmē un ar līdzekļa palīdzību uztaisa taisnus. Ja grib čirkainu galviņu, tad ieliek matu līdzekli un ar difuzoru uztaisa čirkainus. Doma ir tāda, ka vieglie ilgviļņi dod iespēju uztaisīt čirkainu pakausi, kas tā arī stāvēs ļoti ilgi un labi, tomēr ir arī iespēja tikt pie saviem taisniem. Tādi kā bildē man atgādina - izmazgā un neko nedara, jo nav ne īsti taisni ne viļņaini ļoti.
Varbūt es te daudz un nepareizi runāju, bet, manuprāt, čakars un darbošanās ir jebkurā gadījumā, lai ko tu arī no saviem matiem gribētu.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Okt. 19., 2010 - 03:16 pm
#

Es gribu "izmazgā un neko nedara". Tad ar tiem vieglajiem ilgviņiem (pēc mazgāšanas neko nedarot) varētu sanākt kā bildēs, ja?
Vai tomēr jāliek "smagie", ja neko negrib darīt (nekādas difūzijas un turbulences)?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Okt. 19., 2010 - 07:44 pm
#

dream on. ne no vieniem ilgviļņiem mati nemetīs tādu lielu un mīkstu vilni. to var panākt, žāvējot matus ar difuzofu un izmantojot attiecīgus veidošanas līdzekļus. tev šķiet, ka tās sievietes fotogrāfijās ir tikko piecēlušās no gultas un pie viņu matiem nav stundu stāvējis frizieris? tava vēlme izklausās tikpat reāla kā "notievet, neko nedarot".

Atbildēt | Iepriekšējais


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Okt. 20., 2010 - 05:26 pm
#

jā, domāju, ka varētu sanākt. Tos vieglos ilgviļņus liek ne visās frizētavās, tā ka pameklē. Turklāt kad tie ilgv.lēnām sāk iziet ārā pēc pāris mēnešiem, tad jo sevišķi tie ir tādi, diezgan nekādas lokas, kas, manuprāt, ir tas ko gribi. lai veicās!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]digna
date: Okt. 20., 2010 - 08:36 pm
#

Paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais