pajautaa

solaarijs

« previous entry | next entry »
Sep. 22., 2010 | 05:52 pm
posted by: samantta in pajautaa

Jautaajums taam, kuras iet uz solaariju:

Nekad neesmu bijusi ciitiiga solaarija apmekleetaaja, bet tagad ir veelme uz ziemu ieguut zinaamu bruunumu. Tachu radaas jautaajums - taa kaa es ciitiigi katru dienu mazgaaju seju, tiiru ar kosmeetikas nonjeemeeju, tiiru ar toniku un shad tad eksfolieeju, saprotams, ka no sejas bruunums aatraak pazudiis. Kaa ar to ciinaties? Smeereejat papildus veel kaadu fake tan produktu, vai bronzeri?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

zazazumm

from: [info]zazazumm
date: Sep. 22., 2010 - 08:06 pm
#

nezinu par eksfolieešanu (?), bet es ari daru visu pareejo, bet sejai viss ok ;)
krasojoties izmanto veel taas bronzas peerliites, tad vispar konfekte (mm)

Atbildēt


EVO

from: [info]evo
date: Sep. 22., 2010 - 08:54 pm
#

Krāsoties neesi domājusi? Vai arī krāsojoties lietot tonālo?

Man arī vairākas reizes dienā ir kapitālas sejas tīrīšanas procedūras un tiešām tur tas brūnums ir mazāks nekā citur uz ķermeņa, bet es to risinu ar kosmētikas palīdzību.

Atbildēt | Diskusija


samanta

from: [info]samantta
date: Sep. 22., 2010 - 10:08 pm
#

kraasoties kraasojos, bet darbs taads, ka nav daudz laika no riitiem kraameeties un arii slinkums, bet arii ar baalu seju negribaas staigaat :D

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]jaranga
date: Sep. 22., 2010 - 09:15 pm
#

mana rī seja bālāka,tākā ikdiena tonālo vai ko tadu nelietoju,iztieku pa retam,kad krāsa noiet sejas specialo toneri,nu no dove vai no kadas kosmetikas firmas, tgd man ir tas avona, ar to tonejošo effektu, efekts ir bet pats kremes nepatik.. dove bij aok..viņam vismaz nav ta neforša smaka. Protams,ja tu vari atļauties ko dārgāku par cassual- shiseido vai kko no lancome arii ok :)

Atbildēt


from: [info]zannnch
date: Sep. 22., 2010 - 10:05 pm
#

seja sākumā tāpat būs bālāka, bet nu, kad iegūsi brūnumu nedomāju ka tas tonis tik radikāli atšķirsies pat ja tik cītīgi ņemies :) tieši šodien domāju ka japajautā vai kada nezin kādu foršu solāriju, jo visi jaunie (adrenalinetan un black care) dod dzeltenu brūnumu, bet vecie- ergoline smuko brūno, bet viņi ir tikai kaut kādās čuhņās, sarkandaugavā un vēl kur. :(

Atbildēt | Diskusija


samanta

from: [info]samantta
date: Sep. 22., 2010 - 10:08 pm
#

nu jaa, es vispaar esmu anglijaa un tagad ieshu uz dullo, cerot, ka traapiishu uz normaalu, hah :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]zannnch
date: Sep. 22., 2010 - 10:27 pm
#

ouw, draudzene stastija- tur solārijs ir tāda padarīšana :D tev jaaizpilda anketa, japarakstās par drošību utt, tad tu drīxti iet 3x pa 3 min laikam :D tad pa 6, bet atkal visur jāparakstās :D un šitā visu laiku :D bet tas ir skotijā ;DDD

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


putnupr

from: [info]putnupr
date: Sep. 22., 2010 - 10:52 pm
#

latvijaa arii taa buus

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]jaranga
date: Sep. 22., 2010 - 11:21 pm
#

Tā tam jau sen vajadzētu būt, nebutu jaskatas uz meitenēm,kurām 14 gados seja kā vecām sievietēm un pēc 20 jau melanoma.
Pareizi ir-18 gadigs,pec idejas,vecāku aizbildniecībā esoš cilvēks,ir likuma priekšā lemt nespējīgs, vismaz tur nav jaklausās vecāku trači par to kapēc jūs manam bērniņam ļaujiet sadegt.viss kā pienākas :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]zannnch
date: Sep. 23., 2010 - 06:44 pm
#

ne nu, par to ka no 18, kaut no 21 liktu, es piekrītu, bet tas ka pilngadīgam cilvēkam šitā jāņemās, tas gan.. katrs lai dara kā grib, bet sīkos gan jāvaktē :)

Atbildēt | Iepriekšējais


neitraliq

from: [info]neitraliq
date: Sep. 23., 2010 - 01:38 am
#

Moon Spa Bruņinieku 47, pati tur strādāju, iedošu atlaidi ;) un mums ir vecie labie ergolaini, bet vienā tgd jaunas lampas/.

Atbildēt | Iepriekšējais


flitta

from: [info]flitta
date: Sep. 23., 2010 - 09:11 am
#

Tizlāk ir ja ir bāls rumpis un tumša seja, tā kā neuztraucies, ka ir otrādāk.

Lai gan vairs neesmu nekāda baigā solārijā gājēja, jo tā tomēr ir paliela krāmēšanās un laika patērēšana, lai to visu uzturētu kaut kādā līmenī, tomēr no pieredzes saku - jā, seja vienmēr gaišāka. Man arī dekoltē vienmēr mazāk iesauļojies kā pārējais kermenis. Visātrāk iesauļojas vēders un mugura un man personīgi seja, dekoltē un kājas, lai arī tika smērēti dārgi sol.krēmi, vienmēr kaut kā lēnāk iesauļojās.
Nivea ir tāds pēcsauļošanās krēms ar nedaudz tonējošu efektu - man tik tiešām patika, jo nebija oranžs un efekts tiešām tāds neuzkrītošs, bet veselīgs. Smērēju uz visa ķermeņa un bija ļoti ok, varēja iztikt arī bez tonālajiem sejai.

Atbildēt


asns

from: [info]ho_tai
date: Sep. 23., 2010 - 10:46 am
#

Atmetu domu par solārijiem, jo saradās daudz mazu dzimumzīmīšu. Nebiju nobrūninājusies kā šokolāde, negāju tur dikti bieži, bet tik un tā. Labāk staigāju bālāka, nevis ar punktiņiem.

Atbildēt