pajautaa

solaarijs

« previous entry | next entry »
Sep. 22., 2010 | 05:52 pm
posted by: samantta in pajautaa

Jautaajums taam, kuras iet uz solaariju:

Nekad neesmu bijusi ciitiiga solaarija apmekleetaaja, bet tagad ir veelme uz ziemu ieguut zinaamu bruunumu. Tachu radaas jautaajums - taa kaa es ciitiigi katru dienu mazgaaju seju, tiiru ar kosmeetikas nonjeemeeju, tiiru ar toniku un shad tad eksfolieeju, saprotams, ka no sejas bruunums aatraak pazudiis. Kaa ar to ciinaties? Smeereejat papildus veel kaadu fake tan produktu, vai bronzeri?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

flitta

from: [info]flitta
date: Sep. 23., 2010 - 09:11 am
#

Tizlāk ir ja ir bāls rumpis un tumša seja, tā kā neuztraucies, ka ir otrādāk.

Lai gan vairs neesmu nekāda baigā solārijā gājēja, jo tā tomēr ir paliela krāmēšanās un laika patērēšana, lai to visu uzturētu kaut kādā līmenī, tomēr no pieredzes saku - jā, seja vienmēr gaišāka. Man arī dekoltē vienmēr mazāk iesauļojies kā pārējais kermenis. Visātrāk iesauļojas vēders un mugura un man personīgi seja, dekoltē un kājas, lai arī tika smērēti dārgi sol.krēmi, vienmēr kaut kā lēnāk iesauļojās.
Nivea ir tāds pēcsauļošanās krēms ar nedaudz tonējošu efektu - man tik tiešām patika, jo nebija oranžs un efekts tiešām tāds neuzkrītošs, bet veselīgs. Smērēju uz visa ķermeņa un bija ļoti ok, varēja iztikt arī bez tonālajiem sejai.

Atbildēt