pajautaa

putras un putraimi.

« previous entry | next entry »
Sep. 15., 2010 | 12:50 pm
posted by: aliya in pajautaa

absoluuti dumjsh jautaajums - kaa Tu, cibinj, vaari grikjus un mannaa putru (veelams ar kunkuljiem :) )?

ar pannaam un kastroljiem esmu ljoti draudziigaas attieciibaas, bet shiis divas lietas parasti manaa virtuvee nepadodas..

paldies jau ieprieksh ;)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

from: [info]alison
date: Sep. 15., 2010 - 02:59 pm
#

par griķiem ne paciņās
ieberu, uzleju nedaudz vairāk ūdeni nekā griķi, un aptuveni, kad ūdens izvārījies(vairs nav manāms vai gandrīz), arī griķi būs.. (?) nevaru iedomāties, kas var noiet greizi, ja neaizsēžas tikmēr kaut kur citur

ā, un sāli uzberu nedaudz

Atbildēt | Diskusija


aliya

from: [info]aliya
date: Sep. 15., 2010 - 03:01 pm
#

kaadaa attieciibaa apmeeram tu lej uudeni pret grikjiem??? (piemeeram riisus vaarot es lietoju 2:1, un tad zinu ka buus perfekti..)

parasti neaizseezhos,bettaapat kaut kaa nesanaak taa kaa maajaas :(

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]alison
date: Sep. 15., 2010 - 03:05 pm
#

nu, man sanāk mazāk tas ūdens nekā 2:1 proporcija
ja griķi izkārtojas katla dibenā, tad h20 tā lai nosedz un moš kādus pāris milimetrus virs griķiem.. nez, uz aci
jo man negaršo arī, kad viņi ir pāršķīduši, parasti pie beigām pagaršoju, un ja liekas, ka gatavi, tad ņemu nost, ar 2:1 proporciju man šķistu pārāk ilgi vārīti
rīsiem gan 2:1

Atbildēt | Iepriekšējais


zveers

from: [info]lauwa
date: Sep. 15., 2010 - 03:21 pm
#

arii uz glaazi grikju 2 glaazes uudens, kad uudens nav - grikji gatavi. Vienmeer sanaak super. Ar mazaaku uudens daudzumu es garanteetu piedegshanu, bet nu varbuut citiem sanaak :D

Atbildēt | Iepriekšējais


smille

from: [info]smille
date: Sep. 15., 2010 - 03:02 pm
#

es tāpat, tikai ūdeni leju nevis uz aci, bet 2x lielāku tilpumu kā griķi - t.i. vienu glāzi griķus, divas glāzes ūdeni. Kad katliņš sauss, griķi gatavi : )

Atbildēt | Iepriekšējais