pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 9., 2010 | 10:03 am
posted by: goddes in pajautaa

Vakar Timrots raidījuma "Zebra" sižetā vairākkārt akcentēja, ka velobraucējiem AIZLIEGTS braukšus šķērsot ietvi pa gājēju pāreju jeb zebru, to NEDRĪKST. Jākāpjot nost. Pirms izgāžos kā veca sēta (iespējams), jautājums ir tāds: vai tā ir un varat norādīt man ar pirkstu CSN pantu? Neprotu laikam atrast, lai gan ar muguras smadzenēm jūtu, ka Pauls čivina greizi.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {131}

elmucis

from: [info]elmucis
date: Sep. 9., 2010 - 10:58 pm
#

Besii lauka sitie kraukskisi, kas iedomajas, ka siem ir kadas proeksrocibas uz cela! Nafig! Lasi noteikumus, pirms lien uz cela. Ripini pa trotuaru, biedee tantes, bet nebazies uz brauktuves, kur cilveki ar auti brauc! Un vispar, pec stulba jautajuma spriezot, Tev ir kaut velo vadisanas tiesibas, lai uz cela raadiitos? Besiii lauka sitie gudrisi, nopirkusi velo un kachas savas pravas, kuras tiem nemaz nav!!!

Atbildēt | Diskusija


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Sep. 10., 2010 - 12:06 pm
#

tev pašam no sevis pretīgi nepaliek?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Sep. 10., 2010 - 01:38 pm
#

īpši apdāvinats, pat jautājumu neprot izlasīt, relax:)

Atbildēt | Iepriekšējais


kiceksusurs no murrdōras

from: [info]acidkitteh
date: Sep. 10., 2010 - 12:30 pm
#

Man ir tiesiibas vadiit visus mehaniskos transporta liidzekljus liidz 3.5 tonnaam un 9 seedvietaam un mazjaudiigiem motocikliem, tapeec buushu kompetents atbildeet uz tavu histeerisko komentaaru.

Atbilde: Saakumaa ej dirst. Pec tam marsh pie gjimenes aarsta lai izraksta kaadus SSRI preperaatus, mosh kljuusi mieriigaaks un iejuutiigaaks pret apkaarteejo pasauli.

offtopic:
Lasot fleimus par satiksmes organizaaciju, rodas sajuuta ka katraa videejaa latviesha dveeselee seezh vergs ar milzoniigo powertrip potenciaalu, kursh katru mirkli censhas kautkaa buut paaraaks par citiem, ne velti ir teiciens ka nezheligaakais vagars ir tads kas pats no vergu vidus naacis. "man ir tiesiibas, tev nav, braukshu nost, utt" un vel piedevaam taada izteikta liekuliiba attieciibaa uz likumaa rakstiito - kad pasham izdeviigi tad apies likumu trejdevinjiem liikumiem kaa kuuminjsh, bet tikliidz likums ir izmantojams kaa arguments lai uzspiestu savu viedokli, taa citees to likumu un sekos burts burtaa un vicinaas to oponentam sejaa, absoluti nenjemot veeraa situacijas analiizi vai iespeeju interpreteet likumu peec apstaakljiem.
Starp citu, ja neesi pamanijis tad paarkaapt csn ir nerakstiiti atljauts, ja taadaa veidaa tiek nodroshinaata drosha satiksme. Shii peedeejaa piebilde gan nav par vispaareejo jautaajumu shajaa diskusijaa, bet kaa atgadinaajums, ka nevajag buut burta kalpam.

Un nevajag blieteet h**nu ar a ja nu a ja nu, "ja shitais velosipedists apskaadees man mashinu pa malu lienot garaam es vinjam shitaa un taa...!!! aargghh FFFFUUUU rage rage!!!" Nu tad kad noskraapees tad arii dirs, a kamer nekas nav noticis, sedi klusu un nepiiksti. A ja nu turkish airlines pilots ietriec ljoteni tavaa maajaa? omg omg omg!!! padziit vinjus visus jau tagad, savadaak mazums kas!!!!

Paldies dievam pedeejaa laikaa satiksme ir kljuvusi draudziigaaka un neirotisko psihopaatvadiitaaju ir mazaak. Laikam dalja emigreejusi uz iiriju zemenes lasiit.

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Sep. 10., 2010 - 01:35 pm
#

Tu šmurgulīt izvēlies vārdus, jautajumu nelasam bet spriežam, runa te vispar nebij par nekādam priekšrocībam, to te Tev tmlīdzīgi dauņi sāka cilāt. Pēc atbildes spriezot, pat nav jēgas turpinat.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


elmucis

from: [info]elmucis
date: Sep. 10., 2010 - 02:14 pm
#

To dauni un smurguli vari attiecinat uz sevi.

Atbildēt | Iepriekšējais