pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 3., 2010 | 08:37 pm
posted by: di_wine in pajautaa

Varbūt kādam ir kāds info, kas šodien noticis ar airBaltic abiem lidojumiem no Gatwick - tikko tikai izlido 13.10 reiss (15.10 LV laiks), 18.40 (20.40) izlidoja pirms neilga laika.
Tehniska kļūme or what? 7 stundas delay tā kā izklausās nedaudz nopietni, bet info, protams, nekur nekāda nav.
upd. Gtw mājaslapā ik pa laikam parādās update, ka dienas reiss, kam bija jāizlido 13.10 (15.10) BT 652 atliekas vēl par kādām minūtēm, tagad jau uz 20.50 (22.50). Ok, nu jau ir 21.00 (23.00) Izklausās pēc nonsense. Nākamreiz jāapsver ryanair vai wizzair, no doubts.
(Gaisā pacēlies 21.39 (23.39). 8 stundu delay. Secinājumi? :) )

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

di_wine

from: [info]di_wine
date: Sep. 3., 2010 - 10:44 pm
#

Ja, bet šis ir no Gtw uz Rix, un 7 stundas izklausas skarbi.
Pilotu trūkums?
Kaut kāda tāda nenopietna attieksme pret klientiem/pasažieriem, ja tā.

Atbildēt | Iepriekšējais


putnupr

from: [info]putnupr
date: Sep. 3., 2010 - 10:48 pm
#

psc. ja 21 atlidoja, tad tak bija laiks izguleeties. varbuut piedzeeraas

Atbildēt | Iepriekšējais


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Sep. 3., 2010 - 10:54 pm
#

airbaltic melnā diena - Viļņā arī uz Rīgas reisu padota mazāka lidmašīna kā bija plānots, tad nu daudzi cilvēki palika aiz borta un nācās pašiem domāt kā tikt uz Rīgu, jo bija savienotie reisi. Šis ir cits stāsts tam, kas notika Palangā. Tagad arī Gatwick. Kas tur tieši noticis, nemācēšu pateikt.

Atbildēt


ciete

from: [info]ciete
date: Sep. 3., 2010 - 10:56 pm
#

grrr izklausās galīgi švaki...

Atbildēt


from: [info]kaads
date: Sep. 4., 2010 - 12:30 am
#

viena lidmašīna, kas tiek nomāta no franču BlueLine palikusi Diseldorfā ar beigtu hidrauliku, iespējams lidmašīnu trūkums licis pārbīdīt kauliņus

Atbildēt | Diskusija


di_wine

from: [info]di_wine
date: Sep. 4., 2010 - 12:41 am
#

un 13.10 reiss aizlido velāk nekā 18.40, tas arī dīvaini. un pārcelt pacelšanos ik pa 10 minūtēm.
vien izskatās, ka ārkārtas situācijās neizdarība, un daži labi lēkā augstāk par savu kaklu. dzirdēts arī par variantiem, kad kaut kādas tehniskas kļūmes un apkalpe sāk bālēt un ģībt, kad to nevajadzētu darīt. profesionālisma trūkums.
gan jau nebūs nekādu atsauču internetos :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kaads
date: Sep. 4., 2010 - 01:23 am
#

tas kādu delay rāda tablo ir lidostas kompetence un visbiežāk nedz apkalpei nedz lidsabiedrībai nav nejausmas, kad reiss notiks. Kas attiecas uz agrāka reisa attiešanu vēlāk nekā vēlākam reisam - atliek uzmest aci ES avioregulu finansiālajiem aspektiem, lai uzreiz viss šķistu loģiski. Saņemies, nekas traks nav noticis... vismaz tu neesi tunelī tumsā, mitrumā un aukstumā iesprostota entos metrus zem lamanša

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


di_wine

from: [info]di_wine
date: Sep. 4., 2010 - 01:25 am
#

Tu esi? :)))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kaads
date: Sep. 4., 2010 - 01:30 am
#

pasarg dies, nē. Cauri gan esmu braucis, tīri nekas, bet ja būtu iesprūdis, domājams, diez vai te klabinātu taustiņus un bārstītu gudrības......

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


di_wine

from: [info]di_wine
date: Sep. 4., 2010 - 01:34 am
#

nu sort of kārtējā sfēra, kur letiņš samierinās, kā ir, jo ir KAADS minējis desmitiem citus iemeslus, kad var būt vēl sūdīgāk.
ok, mans negrib pierast pie tāda servisa, paldies par apgaismošanu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kaads
date: Sep. 4., 2010 - 01:41 am
#

nene, samierināties nevajag, sameklē labāku aviokompāniju, kas mūsu mazo zemīti apkalpos un es labprāt par to nobalsotu ar savu maku! Diemžēl ķibeles gadās visiem, pat Lufthansai, kas nosēžas Rīgā un tā vietā lai ~100 pakšus vestu uz savienojošajiem reisiem pa visu pasauli no Frankfurtes, iekārtojas airbaltic angārā uz remontdarbiem entās stundas, kamēr kāds vispār atsūta kādu nebūt aizvietotāju

ak, bet tas atkal izklausās pēc "vēl sūdīgāk" sērijas. zini kas ir labāk?! Braukt ar auto!!! Auto esi tikai tu un tehnika, nekādas trešās personas! Iesaku!!!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


di_wine

from: [info]di_wine
date: Sep. 4., 2010 - 01:45 am
#

Paldies. Un sirsnīgi novēlu, kad nākamreiz būsi nopircis kārtējo lētās kompānijas airBaltic biļeti par 200 eiro uz Gtw, lai Tev aizkavētu reisu uz 8 stundām un kāds gudrinieks stāstītu, ka tā ir baigā norma, kad nav nekāda info, kas, kad un kāpēc.
Jaukus lidojumus! Bučas :)**

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]kaads
date: Sep. 4., 2010 - 01:28 am
#

aa, par tiem wizairu un rianairu apsvērumiem. Ryanairs dara tā - rīgā uzsnieg sniedziņš, šīs nakts melnumā tevi izmet kauņā un pasaka, ka tā tik patkā ir rīga, jo 250km vispār nekas nav. Iz dzīves!!! I neceri uz kompensāciju vai aizgādāšanu mājās vēlāk. Wizairs savukārt ir slavens ar to, ka - ja nesavācās reisam pietiekoši daudz pakšu, reisu vienkārši pēdējā brīdi atceļ un tevi pārbooko uz vēlāku laiku, teiksim pēc mēneša. Pofig, ka tev rezervēta viesnīca, autiņš vai atvaļinājums.. nedodies biļetes uz NIN... liec šamās kur gribi, juridiski visi papīri tīri un pienākums izpildīts


tas tā, pārdomām. Ir jau forši reiz pa reizēm paspļaudīties, bet lai tur vai kas, "mūsu" aviokompānija nav tā sliktākā

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


klēpjuzvērs

from: [info]zaljsh
date: Sep. 4., 2010 - 01:45 am
#

+1
no šiem trim airBaltic tiešām labākais.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]crash_and_burn
date: Sep. 4., 2010 - 02:15 am
#

Nu nezinu vai airbaltic ir tas labākais.
Gadus atpakaļ lidoju regulāri ar viņiem. Regulāri bija visādas kavēšanās. Pēdējā reize, kad ar šiem lidoju bija, kad ar diviem bērniem no Rīgas uz Gatwicku vajadzēja lidot un šie nolēma reisu aizkavēt par 7 vai 8 stundām, kā kompensāciju vien piedāvājot katram čeku par 2.5, ko lidostā paēst. (Pa šo summu labi, ja kafiju var izdzert).

Varbūt man ir dikti paveicies, bet maršrutā Rīga->Londona jau vairākus gadus izmantoju Ryanair - un pagaidām nav bijusi neviena problēma. Parasti pat galā ir mazliet ātrāk nekā vajadzētu būt. Ar wizzair šogad pirmo reizi pamēģināju, un arī bija bez nekādām problēmām,
Arī, kad bija biļetes šogad vulkānu izvirdumu laikā, ar Ryanair bez nekādām problēmām varēja nomainīt uz citu datumu.

Jebkurā gadījumā, iemesli, kapēc es neizvēlos Airbaltic:
1) Dzīvoju z-Londonā, līdz ar to Lutona/Stansteda man ir stipri izdevīgāk nekā Gatwick
2) Slikta pieredze ar viņiem
3) Cena. (Serviss viņiem tāds pats, kā Ryanair - vismaz pēdējās reizes, kad mēģināju, bet cena x reizes lielāka. Tiesa pēdējā laikā neesmu pētījis viņu cenas, bet kad meklēju lidojumus caur skyscanner.net reti, kad viņi izkrīt saraksta augšgalā, vienreiz pat bija smieklīgi, ka lidot ar KLM caur kaut kurieni bija izdevīgāk nekā ar AirBaltic pa taisno).

Atbildēt | Iepriekšējais