Labvakar.

« previous entry | next entry »
Aug. 25., 2010 | 07:14 pm
posted by: pohuj_face in pajautaa

lasu internetā un neko nesaprotu, un esmu blonda. ja man mājās ir sasaldētas garneles kā man viņas gatavot? cik ilgi jāvāra, vispirms jāatsaldē? vai kā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

from: [info]eermaniitis
date: Aug. 25., 2010 - 06:27 pm
#

aplej ar karstu ūdeni un nedaudz pagaidi

nolej ūdeni un uzspied citronu, var uzgāzt kapātas dilles ;D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]pohuj_face
date: Aug. 25., 2010 - 06:30 pm
#

paldies. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Aug. 25., 2010 - 06:29 pm
#

atsaldē un ēd.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]pohuj_face
date: Aug. 25., 2010 - 06:30 pm
#

ā. labi :D paldies

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dūda

from: [info]zhagata
date: Aug. 25., 2010 - 06:31 pm
#

Nu ja tās ir tīrītas un sasaldētas, ja čaulās, tad jāvāra.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Aug. 25., 2010 - 06:33 pm
#

Nedezinformē. Čaulās arī ir jau gatavas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dūda

from: [info]zhagata
date: Aug. 25., 2010 - 06:36 pm
#

Nu tad var būt gan tā gan tā.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]dzeina
date: Aug. 25., 2010 - 06:33 pm
#

ATKAUSĒ!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Aug. 25., 2010 - 06:34 pm
#

izkausē.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]dzeina
date: Aug. 25., 2010 - 06:35 pm
#

Iecienītākie varianti (ja čaulās):
1) ieliek remdenā ūdenī, lai atlaižas, pēc tam loba un ēd
2) uzmet uz pannas sakarsētā eļļā tādas pašas sasaldētas, pārlej ar kkādu aso čili mērci vai arī vnk citrona sulu+dilles, kārtīgi izkarsē, lai virtuve sāk smaržot un tad tādas karstas loba un ēd, cenšoties neapsvilināt pirkstus

Atbildēt


from: [info]pohuj_face
date: Aug. 25., 2010 - 07:12 pm
#

izdarīju tā, ka pusatkausētas sakarsēju pannā ar citronu sulu un garšvielām, ātri pazuda. paldies :)

Atbildēt | Diskusija


 aizdedzies!

from: [info]sin
date: Aug. 25., 2010 - 07:27 pm
#

ja garneles ir orandžīgas - ta nozīmē viņas ir "vārītas", var atsaldēt un ēst..
dzīvā dabā un nevārītas viņas ir pelēcīgas

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]komeeta_naak
date: Aug. 25., 2010 - 07:57 pm
#

izlasi, kas rakstīts uz iepakojuma – tur parasti ir norādīts, vārītas vai nē.
ja jau vārītas, tad pietiek ar karsta ūdens uzliešanu.

Atbildēt