Labvakar.
« previous entry | next entry »
Aug. 25., 2010 | 07:14 pm
posted by: pohuj_face in pajautaa
lasu internetā un neko nesaprotu, un esmu blonda. ja man mājās ir sasaldētas garneles kā man viņas gatavot? cik ilgi jāvāra, vispirms jāatsaldē? vai kā?
from: eermaniitis
date: Aug. 25., 2010 - 06:27 pm
#
nolej ūdeni un uzspied citronu, var uzgāzt kapātas dilles ;D
Atbildēt | Diskusija
from: pohuj_face
date: Aug. 25., 2010 - 06:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: gorgona
date: Aug. 25., 2010 - 06:29 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: pohuj_face
date: Aug. 25., 2010 - 06:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: zhagata
date: Aug. 25., 2010 - 06:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dzeina
date: Aug. 25., 2010 - 06:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: zhagata
date: Aug. 25., 2010 - 06:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzeina
date: Aug. 25., 2010 - 06:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: gorgona
date: Aug. 25., 2010 - 06:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzeina
date: Aug. 25., 2010 - 06:35 pm
#
1) ieliek remdenā ūdenī, lai atlaižas, pēc tam loba un ēd
2) uzmet uz pannas sakarsētā eļļā tādas pašas sasaldētas, pārlej ar kkādu aso čili mērci vai arī vnk citrona sulu+dilles, kārtīgi izkarsē, lai virtuve sāk smaržot un tad tādas karstas loba un ēd, cenšoties neapsvilināt pirkstus
Atbildēt
from: pohuj_face
date: Aug. 25., 2010 - 07:12 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: sin
date: Aug. 25., 2010 - 07:27 pm
#
dzīvā dabā un nevārītas viņas ir pelēcīgas
Atbildēt | Iepriekšējais
from: komeeta_naak
date: Aug. 25., 2010 - 07:57 pm
#
ja jau vārītas, tad pietiek ar karsta ūdens uzliešanu.
Atbildēt