Aug. 25., 2010 | 06:35 pm
No:: dzeina
Iecienītākie varianti (ja čaulās):
1) ieliek remdenā ūdenī, lai atlaižas, pēc tam loba un ēd
2) uzmet uz pannas sakarsētā eļļā tādas pašas sasaldētas, pārlej ar kkādu aso čili mērci vai arī vnk citrona sulu+dilles, kārtīgi izkarsē, lai virtuve sāk smaržot un tad tādas karstas loba un ēd, cenšoties neapsvilināt pirkstus
1) ieliek remdenā ūdenī, lai atlaižas, pēc tam loba un ēd
2) uzmet uz pannas sakarsētā eļļā tādas pašas sasaldētas, pārlej ar kkādu aso čili mērci vai arī vnk citrona sulu+dilles, kārtīgi izkarsē, lai virtuve sāk smaržot un tad tādas karstas loba un ēd, cenšoties neapsvilināt pirkstus