pajautaa

PESTO!

« previous entry | next entry »
Aug. 23., 2010 | 11:57 am
posted by: matilde in pajautaa

Varbūt vari padalīties ar sevis PARBAUDĪTU RECEPTI, kuru izmanto bazilika pesto pagatavošanā? jo internetā ir 101 recepte un katrā savādākas proporcijas + kā ir ar blenderēšanu? drīkst? man centās iestāstīt, ka baziliks palikšot melns no metāla asmenīšiem? + rieksti - var ciedru riektu vietā teiksim valriekstus vai zemes riekstus vai..?

vārdu sakot - padalies! + paldies!


upd: Paldies, sanāca lielisks!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

zimbabve

from: [info]zimbabve
date: Aug. 23., 2010 - 12:29 pm
#

Vēl itin labi garšo arī ar Indijas riekstiem

Atbildēt | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 23., 2010 - 12:34 pm
#

+1
/taisni vakar iemeegjinaats un par labu atziits tika :) ciedru rieksti nebija nopirkushies - naacaas izliidzeeties ar indijas riekstiem (ja tie ir tie pashi, kas cachew).. arii baziliks taada pamaza bunte tik atlikusi bija - no zaljumiem pieliku klaat timiānu un arii nedaudz peetersiiljus - sanaaca iipatneeji, bet gardi../

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Aug. 23., 2010 - 12:36 pm
#

jā, cashew ir indijas rieksti un tie ir nākamie, ar ko var aizstāt ciedru riekstus. Tad laikam nākamie ir mandeles, un tad valrieksti.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 23., 2010 - 12:40 pm
#

hmm - mandeles? taam jau pashaam ljoti intensiiva garsha - vareetu buut interesanti.. buus jaanomeegjina..
danke!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Aug. 23., 2010 - 12:43 pm
#

jā, intensīva, daži tās lieto, galvenokārt konsistences dēļ. bet es pieņemu, ka samaltām tām ir citāda garšā, nekā plāksnītēm.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 23., 2010 - 12:46 pm
#

kameer nepagarshos, tikmeer nezinaas ;)
buus jaanotestee :)

Atbildēt | Iepriekšējais