pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 10., 2010 | 10:36 am
posted by: gorgona in pajautaa

kā taisa gurķus, lai viņi būtu mazsālīti?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Aug. 10., 2010 - 01:43 pm
#

Ir paņēmiens ar sālīšanu bez ūdens - saliek garšvielas (dilles, upeņu lapas, sāli) kopā ar gurķiem plastmasas kastītē un ik pa laikam sakrata. Pārsteidzošā kārtā tiešām sanāk, un garšīgi!

Atbildēt | Diskusija


only after dark

from: [info]tvarj
date: Aug. 10., 2010 - 10:41 pm
#

Mes esam gajushas vel talal un to visu daram vienkarsha plastmasa kulite. Nekadi udeni nevajag, pashos gurkjos ir pietiekami sjkjidruma.

Atbildēt | Iepriekšējais