var arī sakapāt, pieliet eļļu un citas garšvielas pēc gaumes. Nu pesto vulgaris. tad salej tajos spec-ledus maisiņos un mauc saldētavā. Tad, kad izdomā lietot, tas ir jādara diezgan ātri jo atsaldējot pēc laiciņa paliek brūns.
es parasti bez ūdens. maisiņā un saldētavā. nu var nedaudz apslacēt ar ūdentiņu. kaltēt man tomēr vislabāk patīk, tad var viegli iedrupināt ēdienā. bet ja grib lapiņas saglabāt, tad labāk tomēr saldēt
gan, gan. ūdenī un kubiciņos ir forši visādām mērcēm (tiesa, man parasti ūdens mazāk nekā garšaugu). vinek sasaldētos var pēcāk labi pārstrādāt pesto un vienk. uz maizītēm "smērēt".
from: susure
date: Jul. 11., 2010 - 06:39 pm
#
Tad, kad izdomā lietot, tas ir jādara diezgan ātri jo atsaldējot pēc laiciņa paliek brūns.
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Jul. 11., 2010 - 06:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: spuldziite
date: Jul. 11., 2010 - 07:00 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Jul. 11., 2010 - 07:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mirdzums
date: Jul. 11., 2010 - 07:25 pm
#
kaltēt man tomēr vislabāk patīk, tad var viegli iedrupināt ēdienā.
bet ja grib lapiņas saglabāt, tad labāk tomēr saldēt
Atbildēt | Iepriekšējais
from: spuldziite
date: Jul. 11., 2010 - 07:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: slikts
date: Jul. 11., 2010 - 07:43 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Jul. 11., 2010 - 07:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: slikts
date: Jul. 11., 2010 - 08:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: starsailor
date: Jul. 11., 2010 - 09:32 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais