es parasti bez ūdens. maisiņā un saldētavā. nu var nedaudz apslacēt ar ūdentiņu. kaltēt man tomēr vislabāk patīk, tad var viegli iedrupināt ēdienā. bet ja grib lapiņas saglabāt, tad labāk tomēr saldēt
gan, gan. ūdenī un kubiciņos ir forši visādām mērcēm (tiesa, man parasti ūdens mazāk nekā garšaugu). vinek sasaldētos var pēcāk labi pārstrādāt pesto un vienk. uz maizītēm "smērēt".
from:
spuldziite
date: Jul. 11., 2010 - 07:00 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
starsailor
date: Jul. 11., 2010 - 07:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
mirdzums
date: Jul. 11., 2010 - 07:25 pm
#
kaltēt man tomēr vislabāk patīk, tad var viegli iedrupināt ēdienā.
bet ja grib lapiņas saglabāt, tad labāk tomēr saldēt
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
spuldziite
date: Jul. 11., 2010 - 07:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais