pajautaa

baziliks

« previous entry | next entry »
Jul. 11., 2010 | 06:25 pm
posted by: starsailor in pajautaa

Kā sagatavot uzglabāšanai baziliku, izņemot veco labo pesto? vēl kādi varianti?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

from: [info]spuldziite
date: Jul. 11., 2010 - 07:00 pm
#

kaltēt, saldēt un konservēt. pirmie divi ir mani favorīti.

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Jul. 11., 2010 - 07:04 pm
#

saldē tu ūdenī vai vnk sagriez un trauciņos?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]mirdzums
date: Jul. 11., 2010 - 07:25 pm
#

es parasti bez ūdens. maisiņā un saldētavā. nu var nedaudz apslacēt ar ūdentiņu.
kaltēt man tomēr vislabāk patīk, tad var viegli iedrupināt ēdienā.
bet ja grib lapiņas saglabāt, tad labāk tomēr saldēt

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]spuldziite
date: Jul. 11., 2010 - 07:28 pm
#

gan, gan. ūdenī un kubiciņos ir forši visādām mērcēm (tiesa, man parasti ūdens mazāk nekā garšaugu). vinek sasaldētos var pēcāk labi pārstrādāt pesto un vienk. uz maizītēm "smērēt".

Atbildēt | Iepriekšējais