« previous entry | next entry »
Jun. 29., 2010 | 09:39 am
posted by: la_cumparsita in pajautaa
Kā vārīt lāceņu ievārījumu?
Vai arī šīm ogām der recepte 1 kg ogu un 1 kg cukura? Vai varbūt kāda cita attiecība labāk der?
Gūglestantes piedāvātā recepte ar baltvīnu un citronu sulu nešķiet interesanta.
Vai arī šīm ogām der recepte 1 kg ogu un 1 kg cukura? Vai varbūt kāda cita attiecība labāk der?
Gūglestantes piedāvātā recepte ar baltvīnu un citronu sulu nešķiet interesanta.
from: ttp
date: Jun. 29., 2010 - 09:44 am
#
lācenes jau gatvas?
Atbildēt | Diskusija
from: la_cumparsita
date: Jun. 29., 2010 - 09:50 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Jun. 29., 2010 - 10:23 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: savanna
date: Jun. 29., 2010 - 10:15 am
#
Pagājušajā gadā savāriju avenes un vēl labi turas ievārījums, nav ļoti salds un krāsa dievīga...
Atbildēt | Diskusija
from: esmansev
date: Jun. 29., 2010 - 10:21 am
#
Esmu redzējusi aveņu ievārījumu intensīvi rozā krāsā, nu tādā, kas izskatās mākslīga. Bet it kā esot dabisks bijis. Gribu to recepti!
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: savanna
date: Jun. 29., 2010 - 03:15 pm
#
:)
Ņēmu Dansuker, kas ievārījumiem (zaļa paka) un avenes. Vārīju uz lēnas uguns attiecībā, ka avenes ir 2x vairāk kā cukurs.
http://www.dansukker.com/Default.aspx?I
Īsāk sakot, doma tajā, ka ogas nav jāpārvārā, bet, no brīža, kad katls sāk vārīties vien dažas minūtes jāpavāra un jālej burkās :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esmansev
date: Jun. 29., 2010 - 11:04 pm
#
Būs jā-provē :)
Atbildēt | Iepriekšējais