pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 29., 2010 | 09:39 am
posted by: la_cumparsita in pajautaa

Kā vārīt lāceņu ievārījumu?
Vai arī šīm ogām der recepte 1 kg ogu un 1 kg cukura? Vai varbūt kāda cita attiecība labāk der?
Gūglestantes piedāvātā recepte ar baltvīnu un citronu sulu nešķiet interesanta.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

savanna

from: [info]savanna
date: Jun. 29., 2010 - 10:15 am
#

Ar ievārījuma cukuru pietiek puss kg cukurs pret 1kg ogas. Un nevajag pārvārīt - pietiek sagaidīt, kad uzmet dažus burbuļus, veikli noputojas un viss.

Pagājušajā gadā savāriju avenes un vēl labi turas ievārījums, nav ļoti salds un krāsa dievīga...

Atbildēt | Diskusija


A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Jun. 29., 2010 - 10:21 am
#

Pastāsti par tām avenēm!
Esmu redzējusi aveņu ievārījumu intensīvi rozā krāsā, nu tādā, kas izskatās mākslīga. Bet it kā esot dabisks bijis. Gribu to recepti!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


savanna

from: [info]savanna
date: Jun. 29., 2010 - 03:15 pm
#

TIK ļoti rozā gan nebija, bet bija dabīgā aveņu krāsā, it kā nebūtu vārīts, bet tikai saspaidīts. UN garšoja arī kā svaigas avenes ar cukuru - svaigi skābens.

:)
Ņēmu Dansuker, kas ievārījumiem (zaļa paka) un avenes. Vārīju uz lēnas uguns attiecībā, ka avenes ir 2x vairāk kā cukurs.
http://www.dansukker.com/Default.aspx?ID=1082

Īsāk sakot, doma tajā, ka ogas nav jāpārvārā, bet, no brīža, kad katls sāk vārīties vien dažas minūtes jāpavāra un jālej burkās :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Jun. 29., 2010 - 11:04 pm
#

Tencinu!

Būs jā-provē :)

Atbildēt | Iepriekšējais