Jun. 29., 2010 | 03:15 pm
No:: savanna
TIK ļoti rozā gan nebija, bet bija dabīgā aveņu krāsā, it kā nebūtu vārīts, bet tikai saspaidīts. UN garšoja arī kā svaigas avenes ar cukuru - svaigi skābens.
:)
Ņēmu Dansuker, kas ievārījumiem (zaļa paka) un avenes. Vārīju uz lēnas uguns attiecībā, ka avenes ir 2x vairāk kā cukurs.
http://www.dansukker.com/Default.aspx?I D=1082
Īsāk sakot, doma tajā, ka ogas nav jāpārvārā, bet, no brīža, kad katls sāk vārīties vien dažas minūtes jāpavāra un jālej burkās :)
:)
Ņēmu Dansuker, kas ievārījumiem (zaļa paka) un avenes. Vārīju uz lēnas uguns attiecībā, ka avenes ir 2x vairāk kā cukurs.
http://www.dansukker.com/Default.aspx?I
Īsāk sakot, doma tajā, ka ogas nav jāpārvārā, bet, no brīža, kad katls sāk vārīties vien dažas minūtes jāpavāra un jālej burkās :)