Pavārība.
« previous entry | next entry »
Jun. 14., 2010 | 01:40 pm
posted by: shvep in pajautaa
Daiļās saimnieces un galantie pavāri !
Ieklabiniet jūsu siera kūku receptes (kā jūs paši cepat), lūdzu !
Un es zinu, ka tās noteikti ir visās pasaules pavārgrāmatās atrodamas, bet man gribas tādas, kuras dzīvi cilvēki ir izmēģinājuši un paši nogaršojuši un visi ēdāji dzīvi pēc tam palikuši.
Paldies jau iepriekš !
UPD - nu man būs :)
Ieklabiniet jūsu siera kūku receptes (kā jūs paši cepat), lūdzu !
Un es zinu, ka tās noteikti ir visās pasaules pavārgrāmatās atrodamas, bet man gribas tādas, kuras dzīvi cilvēki ir izmēģinājuši un paši nogaršojuši un visi ēdāji dzīvi pēc tam palikuši.
Paldies jau iepriekš !
UPD - nu man būs :)
from:
antuanete
date: Jun. 14., 2010 - 02:03 pm
#
Vienu filadelfijas iepakojumu var aizstāt ar Kāruma svaigo sieru un, kā jau minēts, 100 g likt skābo krējumu.
Pamatnei lietoju apmēram puspaciņu Selgas cepumu (receptē minētais cepumu daudzums ir par lielu - bet tur jāskatās pēc formas izmēra, man patīk ļoti plāna cepumu kārtiņa) - vai nu parastos vai ar apelsīnu garšu; tikai nevajag sākumā eksperimentēt ar piparkūku vai šokolādes cepumiem, jo, pa manam, viņi pārāk nomāc kūkas garšu.
Atbildēt | Diskusija
from:
shvep
date: Jun. 14., 2010 - 02:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais