Jun. 14., 2010 | 02:03 pm
No:: antuanete
Parasti taisu šo, vienmēr sanāk http://gatavo.lv/index.php?menu=1&l=receptes2&s=7&no=0&lidz=30&id=539
Vienu filadelfijas iepakojumu var aizstāt ar Kāruma svaigo sieru un, kā jau minēts, 100 g likt skābo krējumu.
Pamatnei lietoju apmēram puspaciņu Selgas cepumu (receptē minētais cepumu daudzums ir par lielu - bet tur jāskatās pēc formas izmēra, man patīk ļoti plāna cepumu kārtiņa) - vai nu parastos vai ar apelsīnu garšu; tikai nevajag sākumā eksperimentēt ar piparkūku vai šokolādes cepumiem, jo, pa manam, viņi pārāk nomāc kūkas garšu.
Vienu filadelfijas iepakojumu var aizstāt ar Kāruma svaigo sieru un, kā jau minēts, 100 g likt skābo krējumu.
Pamatnei lietoju apmēram puspaciņu Selgas cepumu (receptē minētais cepumu daudzums ir par lielu - bet tur jāskatās pēc formas izmēra, man patīk ļoti plāna cepumu kārtiņa) - vai nu parastos vai ar apelsīnu garšu; tikai nevajag sākumā eksperimentēt ar piparkūku vai šokolādes cepumiem, jo, pa manam, viņi pārāk nomāc kūkas garšu.