antuanete

Jun. 14., 2010 | 02:03 pm
No:: antuanete

Parasti taisu šo, vienmēr sanāk http://gatavo.lv/index.php?menu=1&l=receptes2&s=7&no=0&lidz=30&id=539
Vienu filadelfijas iepakojumu var aizstāt ar Kāruma svaigo sieru un, kā jau minēts, 100 g likt skābo krējumu.
Pamatnei lietoju apmēram puspaciņu Selgas cepumu (receptē minētais cepumu daudzums ir par lielu - bet tur jāskatās pēc formas izmēra, man patīk ļoti plāna cepumu kārtiņa) - vai nu parastos vai ar apelsīnu garšu; tikai nevajag sākumā eksperimentēt ar piparkūku vai šokolādes cepumiem, jo, pa manam, viņi pārāk nomāc kūkas garšu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
    
Ziņa: