« previous entry | next entry »
Maijs. 6., 2010 | 10:26 am
posted by: valium in pajautaa

Ko Jūs ieteiktu pagatavot no liellopa gaļas? Negribu ložņāt pa recepšu forumiem un meklēt ka tik kaut ko, jo gaļas daudz un gribās pagatavot pēc iespējas dažādāk un garšīgāk :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

h2o roze

from: [info]udensroze
date: Maijs. 6., 2010 - 10:32 am
#

www.cetrassezonas.lv dos labas receptes!

Atbildēt


A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Maijs. 6., 2010 - 10:40 am
#

Pati gan nemāku pagatavot, bet manuprāt labākā lieta no liellopa ir Stroganovs :)
http://krista.lv/2010/03/befstrogonovs/

Atbildēt


Galvenais Sistēmas Vergs -- King of the Jesusphone

from: [info]bh
date: Maijs. 6., 2010 - 10:40 am
#

gulašs

Atbildēt


from: [info]scoux
date: Maijs. 6., 2010 - 10:45 am
#

par stroganovu un gulašu +1

bet ja tev ir īstais gabals, vari provēt kaut ko steikveidīgu.

Atbildēt | Diskusija


A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Maijs. 6., 2010 - 11:07 am
#

+1 par steiku!!!

Atbildēt | Iepriekšējais


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Maijs. 6., 2010 - 11:10 am
#

Iesaku pagatavot ēdienu! :)

Atbildēt


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Maijs. 6., 2010 - 11:18 am
#

Ja gaļas tiešām daudz, tad kādu gabalu var apziest ar sinepēm, sabakstīt ar ķiplokiem un cepammaisā taisīt kā cepeti - pēc tam var likt uz maizītēm.

Atbildēt


erbe mierplēsis

from: [info]sveetaa_seeta
date: Maijs. 6., 2010 - 11:29 am
#

es ieteiktu karpačo - labāko jēlās gaļas gablu sagriezt un apkaisīt ar kaut kādiem niekiem un balzamiko un jēlu stūķēt mutē, paralēli saucot: "vēēēēģēēētāāārīīēēšīīīī!"

Atbildēt


from: [info]crash_and_burn
date: Maijs. 6., 2010 - 11:49 am
#

CEPT!!!

Vai arī tu par restaurant city runā?? :D

Atbildēt


jack

from: [info]jack
date: Maijs. 6., 2010 - 12:01 pm
#

Labākais un ātrākais - garšīgākais veids liellopam ir STEIKS. Tikai un vienīgi.
Rekur varu padalīties ar video, 2vās minūtēs perfekts steiks, recepte čaiņikiem.

http://www.orb.lv/video/watch.php?id=872263

:)

Atbildēt


from: [info]shvep
date: Maijs. 6., 2010 - 02:58 pm
#

Cīpslaināko samalt, ar ķiplokiem un pipariem un bišku cietes un olu samaisīt un tad cept tādas kā lielas kotletes. Pasniedzot uzmest uz katras kotletes vienu vienpusēji ceptu olu virsū un lociņus pakaisīt.
Aizdomīgo ne šādu/ne tādu gulašā vai vēl labāk strogonovā. Vai soļankā var savārīt - arī pa ģelu.
Smuko, bez cīpslām un šurpu/turpu ejošām šķiedrām - steikā. Vienā gabalā, uz sākumā lielas uguns un maks. sakarsētas pannas, pēc tam uz lēnākas uguns, kamēr apkārt brūns, bet, kad iedur ar nazi, no vidus sārta sula tek. Un tad tik uz šķīvja. Vot Tev i 5 veidi.
Vēl var ietaisīt konservus, ja gaļas tiešām daudz. Sagriez kā gulašam, apcep, vēl piecep klāt sīpolus, ķiplokus sagrieztus smalki, burkānus kubiņos, tad pasutini katliņā, mazā ūdens daudzumā(ka knapi apņem to visu biezumu), kamēr smuki irst, ja iedur. Tad noņem no uguns, pieliek uz 1l visa tā labuma 2 ēd.k želatīna (jau iepriekš uzbriedināta), sterilizētās burkās iekšā, nopasterizē pusstundu 85 grādos, aizvāko, atdzesē, un ledusskapī kaut gadu stāvēs. Kad nebūs laika uz šmorēšanām, no burkas laukā, uz pannas virsū, krējumu klāt un ēd laizīdamies :)

Atbildēt