pajautaa

Barojoš ēdiens

« previous entry | next entry »
Mar. 19., 2010 | 02:17 pm
posted by: freakart in pajautaa

Kurš ēdiens vai auglis/dārzenis ir ļotui barojoš? Tobiš apēd maz un jūties paēdis uz vairākām stundām.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {72}

Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Mar. 19., 2010 - 02:35 pm
#

visilgāk organismā apstrādājas tauki.
ja gribi pierīties uz ilgāku laiku, jāēd kautkas varen taukains - cūkas gaļa, speķis, utt.

putrās ir šķiedrvielas daudz parasti (ne jau mannā, mannā vispār nekā vērtīga nav, kautkas līdzīgs baltmaizei), tpc var diezgan ilgi izturēt neēdis pēc tam, nu tas ir apmēram 2-3 stundas. nez vai tas tev der, tākā būs vien jaēd tauki.

Atbildēt | Diskusija


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Mar. 19., 2010 - 02:43 pm
#

putra ar taukiem - piemēram griķu pārslas aplejamās (supergeto par kādiem 60 sant paka) ar apceptu speķi/cauraudzīti (arī nav baigi dārgs un nevajag daudz) + sokas mērce sāļumam.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Mar. 19., 2010 - 02:44 pm
#

yep, ļoti labs variants

Atbildēt | Iepriekšējais


Ervīns

from: [info]freakart
date: Mar. 19., 2010 - 02:45 pm
#

griķu pārslas tas ir kaut kas cits nekā griķu putraimi?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Mar. 19., 2010 - 02:49 pm
#


šīs un līdzīgas ir īstās. nu un sojas mērce, sorrz for typoz

principā pamatputra ir pārslas + sviests + sojas mērce

Atbildēt | Iepriekšējais


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Mar. 19., 2010 - 02:50 pm
#

uzturvielu sastāvs es domāju, ka tas pats

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Ervīns

from: [info]freakart
date: Mar. 19., 2010 - 03:00 pm
#

tas nekas, vnk bērnībā atēdos tos griķus visam mūžam, griķi ar krējumu liekas bij katru otro dienu.

Atbildēt | Iepriekšējais


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Mar. 19., 2010 - 02:58 pm
#

Atšķiras ar to, ka ātri pagatavojamas.

Atbildēt | Iepriekšējais