pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 17., 2010 | 03:56 pm
posted by: samantta in pajautaa

Labadiena!

Vai sheit ir kaads/kaada, kas ir straadaajis uz kruiiza kugja (vai pazinjas ir straadaajushi)? Taadaa uz sho briidi ne ljoti nopietnaa liimeni luukojos interneta lapaas un intereseejos kaa cilveeki tiek uz taadiem straadaat. Skatos, ka visur prasa, vismaz 2 gadu pieredzes attieciigajaas jomaas, uz kuraam veelaas pieteikties darbaa. Vai tieshaam nekur nenjem mazaak pieredzeejushus cilveekus (teiksim, ja esmu straadaajusi par viesmiili tikai pusgadu, uz taadaam darba iespeejaam pat varu necereet?). Kaa ir tikts pie taada darba vispaar? Pa tiesho rakstot/zvanot/ejot uz kompaaniju, vai caur agjentuuraam? Vai ir maksaats par to, lai tiktu taadaa darbaa. Respektiivi, personiskaas pieredzes, luudzu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]lasitajs_nr1
date: Mar. 17., 2010 - 06:41 pm
#

Aizej uz SIDC (www.sidc.lv), jaukas meitenes, visu pastāstīts par un ap kuģiem un kā tur tikt.

Atbildēt | Diskusija


samanta

from: [info]samantta
date: Mar. 17., 2010 - 06:43 pm
#

paldies, zinaams, bet atrodos UK.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]au_ra
date: Mar. 17., 2010 - 07:43 pm
#

Nu tā ir diezgan liela laime spēle un arī ļoti atkarajas no tā, par ko tu tur taisies strādāt. Pārsvarā visi tiek caur aģentūrām, pirms tam iegrūžot apmācībā kaudzi naudas (viesmīļi/veikalu strādnieki/apkopēji n` stuff). Man māsīca patreiz jau gandrīz gadu strādā uz lainera par dejotāju un tur viņa tika atsaucoties uz sludinājumu internetā. Tur bija tā, ka vienam krievu šovmenam uzticēja taisīt deju programmu un šis tagad sāka vākt dejotājus no Latvijas, Lietuvas, Krievijas un Ukrainas. Tā visi potenciālie dejotāji tika savākti un aiztransportēti mēnesi mācīties dejas uz Maskavu un pēc mēneša jau tika sēdināti uz jaunizceptā lainera. Nu karoč tur stāsti daudz un dažādi kā tie cilveki tur tiek strādāt.

Atbildēt


primavera

from: [info]primavera
date: Mar. 17., 2010 - 08:10 pm
#

Ui, zaķi! Man priekšnieks strādājis ĪIIlgi, nezinu kā šobrīd, bet kad es interesējos tad nomurmināja vien, ka elle. Katru dienu jāstrādā, brokastis, pusdienas, vakriņas. Tev vienmēr jābūt klāt. Vienīgā iespēja atpūsties ir uz pāris stund;am, kad kuģis piestājis krastā, i to vēl nav skaidrs, jo vienmēr ir kādai grupiņai jāpaliek palīdzēt jaunajiem pasažieriem uz klāja uzkāpt un mantas sakārtot.

Bet ja tam iziet cauri, tad esot nu ļoti labā dzīves skola.

Vienam no priekšniekiem, gan esot bijis jāguļ pie dzenskrūves pusgads, teicās, ka ļoti skļi.. :)

Atbildēt


Workacholic

from: [info]unintended
date: Mar. 17., 2010 - 08:17 pm
#

ES esmu dzirdējusi tikai šausmu stāstus, bet tie ir tādā 'drauga drauga draugs teica' līmenii, bet neticu, ka tur ir kaut kas līdzīgs paradīzei ar labu atalagojumu un laiku izmantot kruīzu ekstras..

Atbildēt | Diskusija


samanta

from: [info]samantta
date: Mar. 18., 2010 - 06:44 pm
#

nemekleeju jau paradiizi ar labu atalgojumu. intereseejos kaa par jebkuru citu darbu ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


zivs

from: [info]zivs
date: Mar. 18., 2010 - 01:15 pm
#

No drauga stāsta saprotu, ka attiecībā uz aģentūru jābūt piesardzīgam ar iemaksām.
Tb, vienreiz viņu uzmeta uz vairākiem simtiem "izskološanas un ceļa" naudas.
Bet varbūt UK ir savādāk.

Atbildēt