pajautaa

Melns->Blonds (vai vismaz gaiši brūns)

« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2010 | 03:28 pm
posted by: atheist in pajautaa

Kādi būtu jūsu ieteikumi, kā varētu tikt no melniem pie gaišiem matiem? Būtībā jau skaidrs - ņem balinātāju un uz priekšu, bet gribētos dzirdēt, kā to visu izdarīt "maigāk" tā, lai nebūtu kauns pa ielu staigāt un arī daži mati uz galvas paliktu pēc tādām izdarībām. Vēlams padomus no pieredzes. Droši varat postēt arī stulbus komentārus un ieteikumus (garastāvokli nesabojās).

Paldies jau iepriekš! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {38}

from: [info]komeeta_naak
date: Mar. 16., 2010 - 03:40 pm
#

nu, rēķinies, ka tas prasīs ļoooooti ilgu laiku. it sevišķi tāpēc, ka tev vēl sarkanais ir apakšā - sarkanā ir pati jiftīgākā no visām krāsām.
kad es gāju melns->ruds, es turēju 6% balinātāju labu laiku matos (kādas 40min, vai) un tad pēc pāris dienām ar sarkano pa virsu. nebija vienmērīgi, protams - saknes gaišākas, bet ar nākošo reizi jau bija labi.
tiesa, dabūt blondus būs anormāls gemorojs - labāk uztici frizierei un rēķinies ar to, ka tas nebūs vienreizējs pasākums, bet vismaz reizes trīs.

jautājums ir BUT WHY???:D

Atbildēt | Diskusija


Atheiste

from: [info]atheist
date: Mar. 16., 2010 - 06:24 pm
#

es pieļauju, ka tas sarkanais varētu būt jau aizgājis līdz matu galiem vai nogriezts vai hz, kur, jo pēdējo reizi sarkani man bija pirms 2 gadiem :)

tāpēc, ka gribas kaut ko interesantu, cik ta ilgi var ar vieniem matiem, 2 gadi jau apkārt :D

Atbildēt | Iepriekšējais