'riekstiņu' pildījums
« previous entry | next entry »
Mar. 13., 2010 | 05:42 pm
posted by: sita in pajautaa
Esmu vārījusi kondensētā piena bundžiņu kādas trīs stundas, bet, pakratot, saturs izklausās tikpat šķidrs, kā bija. Vai tā var izklausīties vai arī jāvāra ilgāk?
Atvērt nederēs, nav paredzēts atvērt tuvākās nedēļas laikā.
Atvērt nederēs, nav paredzēts atvērt tuvākās nedēļas laikā.
from: zivs
date: Mar. 13., 2010 - 05:56 pm
#
Ja naf, tad brāķa piens.
Atbildēt | Diskusija
from: sita
date: Mar. 13., 2010 - 06:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: o515
date: Mar. 13., 2010 - 06:17 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: sita
date: Mar. 13., 2010 - 06:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: _maardza_
date: Mar. 13., 2010 - 06:25 pm
#
Atbildēt
from: savanna
date: Mar. 13., 2010 - 07:00 pm
#
Iebiezinātais piens ar cukuru jau no sākuma nav šķidrs.
Atbildēt | Diskusija
from: sita
date: Mar. 13., 2010 - 07:02 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: pieninjsh
date: Mar. 13., 2010 - 08:40 pm
#
Esmu redzējis veikalos jau savārīti pārdodas.. brūni.. un gan jau garšo arī tāpat :)
Atbildēt | Diskusija
from: sita
date: Mar. 13., 2010 - 08:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: pieninjsh
date: Mar. 13., 2010 - 08:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: sita
date: Mar. 13., 2010 - 08:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: pieninjsh
date: Mar. 13., 2010 - 08:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zizii
date: Mar. 14., 2010 - 12:49 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: sita
date: Mar. 14., 2010 - 01:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais