'riekstiņu' pildījums

« previous entry | next entry »
Mar. 13., 2010 | 05:42 pm
posted by: sita in pajautaa

Esmu vārījusi kondensētā piena bundžiņu kādas trīs stundas, bet, pakratot, saturs izklausās tikpat šķidrs, kā bija. Vai tā var izklausīties vai arī jāvāra ilgāk?

Atvērt nederēs, nav paredzēts atvērt tuvākās nedēļas laikā.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

o515

from: [info]o515
date: Mar. 13., 2010 - 06:17 pm
#

Man jau liekas, ka jāvāra nevis kondensētais, bet iebiezinātais piens ar cukuru. Un jāvāra maksimums 2 stunds. Esmu tādu uzspridzinājis vārot 2h.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]sita
date: Mar. 13., 2010 - 06:25 pm
#

Ar cukuru, jā.

Atbildēt | Iepriekšējais